© Cum iesim din suferinta …? – sau Calatoria constienta a transformarii

© Cum iesim din suferinta …? – sau Calatoria constienta a transformarii

Sunt in viata experiente care atunci cand se intampla, doare. Si doare pentru ca pur si simplu e uman sa doara, uneori.

Suntem oameni si traim aceasta realitate intr-un fel in care ne insusim anumite parti din ce se intampla si acest lucru ne provoaca suferinta.

Insa in acelasi timp, tocmai acest lucru ne face apti sa evoluam prin intermediul experientelor de viata atunci cand ne mentinem un oarecare grad de constienta asupra faptului ca ni le insusim si cand deprindem si cunoasterea necesara de a lucra cu ele pentru a le transcende forma in care le-am inregistrat.

Primul pas pentru a iesi din suferinta si a integra in experienta vietii noastre, experienta perceputa ca fiind o experienta dureroasa, este sa vrem sa renastem din chiar situatia respectiva.

***

In drumul meu, am intalnit multe experiente dureroase dar si multe fericite. 

Un camp foarte consistent de studiu si de accesare constienta sau din ce in ce mai constienta a cunoasterii interne, a resurselor interne si a legaturii cu sursa existentei noastre intr-un mod direct si neintermediat, au fost cele trei incercari majore ale sanatatii mele.

La 30 de ani,  am fost trimisa in operatie spunandu-mi-se ca daca nu ma operez, nu voi mai putea sa merg. Am simtit insa ca nu trebuie sa ma operez si mi-am ascultat chemarea. Am patruns astfel intr-un univers interior nebanuit, am continuat si mai concret o cale a mea interioara de a lucra cu sine si cu ce traiesc si iesirea din durere a venit in urma trairii iubirii neconditionate un an mai tarziu cand m-am intalnit cu a doua situatie de boala.

In august 2004, am fost diagnosticata cu gusa Hashimoto si am fost suspecta de cancer tiroidian. Nu am facut punctie, nu m-am operat si nu am luat hormoni. Mi-am ascultat din nou indrumarea interioara si am lucrat constant cu mine dupa un “plan” interior. Peste 1 an activitatea tiroidei mele s-a normalizat stabil.

Dupa inca trei ani, am avut o perioada lunga de crize violente care din nou, m-a pus fata in fata cu posibilitatea unui diagnostic. Am avut din nou aceasta experienta a unui prezent extrem de crud si a lipsei unui viitor, de data aceasta cea mai dificila dintre toate. Mi-am urmat pentru a treia oara indemnul din interior si aceasta perioada nu a fost sa fie un sfarsit total asa cum a parut de multe ori, ci intreaga experienta a fost o redescoperire prin trairea propriei adancimi si un drum spre libertate. Manifestarea dura a acestei experiente a fost intr-un final revelatoare de substanta, forta, pace si frumos.

Prin tot ce am trait si in special prin aceste experiente, am descoperit la modul din ce in ce mai constient in mine, o “forta” a vietii care m-a indrumat tot timpul. Si am mai descoperit ca nu e doar in mine, ca e in fiecare dintre noi si fiecare experienta pe care o avem, e o usa catre a o descoperi in interiorul nostru si am invatat cum sa fiu alaturi de cei care isi doresc sa o gaseasca si sa o traiasca constient.

 

***

Va invit duminica 22 februarie 2015, incepand cu ora 10:00, sa petrecem impreuna aproximativ 3 ore. In cadrul acestui eveniment si prin intermediul acestor experiente puteti in intra, printre alte informatii, in contact cu informatii despre:

  • o alta perspectiva asupra bolii
  • rolul constiintei si al valorilor de sine in vindecare/autovindecare/evolutie personala
  • rolul iubirii de sine, viata, oameni, Dumnezeu in vindecare/autovindecare/evolutie personala
  • rolul nostru in vindecare si autovindecare, evolutie personala
  • tehnici, practici, sisteme spirituale – rolul si limitele lor
  • frica si aspecte ale fricii pentru a putea sa o abordam cu mai multa claritate
  • cum putem lucra cu orgoliul nostru si ce inseamna practic “lipsa de control”
  • schimbarile interne la nivel fizic, emotional, mental, in urma evolutiei si a vindecarii noastre naturale constatate practic pentru a ne depasi temerile legate de aceste transformari dar si pentru a evalua corect starile de realizare spirituala
  • ce inseamna a trai in clipa, libertatea mintii, “a ceda voia ta lui Dumnezeu”
  • legatura dintre vindecare, viata, constiinta, constienta, libertatea mintii, constatata practic

Prin intermediul acestor experiente vom parcurge astfel un drum al transformarii pe care fiecare il va simti in felul lui si ii va acorda atentia pe care va dori sa i-o acorde.

Vom deschide cai in interiorul fiecaruia pentru a descoperi acolo resurse importante pentru aceasta transformare traita constient.

Veti avea ocazia sa puneti intrebari, sa primiti raspunsuri si sa va oferiti dvs. insiva raspunsuri si vom deschide cai, conexiuni, pentru a constientiza si valida raspunsurile din interior.

Veti primi informatii si planse pentru studiu si lucru individual si in afara acestui seminar, in ideea de a va accesa resursele interne si cunoasterea interioara prin propriile abilitati si daruri.

* Experientele sunt autentice, iar informatiile expuse sunt originale.

Participarea la eveniment este – 50 lei.

Locatia este in Bucuresti si va fi transmisa persoanelor inscrise. Locurile sunt limitate.

Pentru inscriere va rog solicitati formularul de inscriere prin email la punctuldeintoarcere@gmail.com – Alina Mihai.

Va multumesc si va astept cu drag!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Conferinte - Constiinta, Constienta, Constientizare, Cursuri si evenimente and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *