Cursuri si evenimente

© Cum lucram concret cu judecata ? – Seminar practic si interactiv – Duminica 25 octombrie 2015

© Cum lucram concret cu judecata ? –  Seminar practic si interactiv – Duminica 25 octombrie 2015

Judecata aduce suferinta si indepartare atat de sine cat si de cei din jur si nu mai putin de sursa existentei noastre.

Aceasta pentru ca si suferinta si indepartarea au la baza o apreciere subiectiva si insuficienta, a realitatii starilor interne si a realitatii experientelor de viata. 

Astfel non-judecata are legatura cu o cunoastere (mai) profunda a realitatii printr-o deschidere autentica fata de realitate asa cum este realitatea in fiecare clipa in care avem atentia asupra realitatii.

Si de fiecare data, realitatea unei stari interne sau a unei experiente sau cea pe care o vedem, este formata atat din ceea ce este (pare) evident dar si din ceea ce nu e inca accesat la modul constient, dar care e prezent si produce o influenta.

Va invit cu drag la acest seminar de lucru intensiv, practic si interactiv, in care vom aborda judecata de sine, judecata asupra celorlalti, judecata asupra vietii/experientelor de viata, judecata asupra lui Dumnezeu, atat informational cat si experiential, atat uman si psihologic, cat si spiritual. 

Impreuna

 • vom vedea detalii despre lucrul constient cu sine
 • vom vedea ce inseamna (cu adevarat) sa judecam si vom aborda forme diferite ale judecatii,
 • vom vedea ce consecinte are asupra noastra mecanismul judecatii si efecte benefice, fizice, emotionale, psihice ale “vindecarii” lui
 • vom vedea ce intretine si perpetueaza judecata (idei, trairi, mecanisme, credinte si structura mintii)
 • vom rafina discernamantul cu privire la – cum stim cand judecam si cand exprimam opinii, pentru a nu pune presiuni asupra noastra in circumstante de viata in care chiar nu este cazul
 • vom rafina discernamantul cu privire la – cum stim cand suntem judecati si cand nu suntem judecati pentru a nu face proiectii asupra celorlalti
 • vom aborda judecata si non judecata in relatie cu acceptarea, dualitatea si non-dualitatea pentru a rezolva constient inductiile si proiectiile provenite din mitologia spirituala
 • vom lucra constient la pornirea/obiceiul de a judeca si a ne judeca rezvolvand astfel si eventualele dependente de practici induse si/sau instrumente
 • vom lucra constient la intelegerea si gestionarea emotiilor si a trairilor care apar atunci cand suntem judecati,
 • vom lucra constient la aprecierea corecta a realitatii, a trairilor proprii si a experientelor de viata fara de care traim si alegem mai mult pe baza unor presupuneri

Fiecare grup este unic si transmite o nevoie a lui de informatie si de experiente. Asadar seminarul contine informatii originale adaptate si la nevoile individuale cat si la nevoia de grup.

Acestea vor fi insotite de experiente de constientizare si conectare la sursa de resurse din interiorul nostru, la notiunile si valorile de sine autentice, atat informational cat si vibrational sau energetic, pentru o accesare mai fireasca a resurselor si a bogatiei informationale din interior si o revitalizare a fiintei noastre in raport cu experientele de viata.

Toate informatiile si experientele propuse sunt autentice, au la baza experiente reale inspirate din experienta proprie si profesionala, din studiul practic si aprofundat pe mecanisme, stari si experiente (spirituale), efectuat in decurs de peste 20 ani.

***

Modul de lucru este prin participare directa la nevoia de grup dar si la nevoile individuale, vom lucra in stare constienta, pentru a dezvolta si aprofunda fiecare, o legatura cat mai directa, coerenta si curata atat cu sine cat si cu (re) sursele interne si profunde prin care invatam sa ne sustinem mai departe in viata.

Lucrul in stare constienta dezvolta o modalitate interna si proprie de a lucra cu sine si cu rezultatul interactiunilor pe care le avem unii cu ceilalti si cu mediul, transparent, fara a crea dependenta de anumite stari, stimuli, practici, instrumente.

Intrucat nu se apeleaza la imaginatie, stari induse, sugerate, avem astfel ocazia de a ne cunoaste la modul autentic felul in care functionam si de a ne dezvolta cunoasterea interioara si o relatie simpla, autentica si directa cu propria fiinta si trairea ei, ca de altfel si o relatie simpla, autentica si directa cu tot ce e in jur.

Acest lucru este esential pentru viata pe care o avem si dincolo de aceste workshop-uri/seminarii/intalniri, pentru viata de zi cu zi, care este de fapt primul beneficiar, “in afara” noastra, asupra caruia ar trebui sa se rasfranga orice efort si orice preocupare pe care o avem si o dedicam dezvoltarii noastre.

* Aceste intalniri sunt intalniri de facilitare energetica si informationala.

***

Date de organizare :

 • sambata 15 august 2015 – orele 10:00 – 19:00
 • duminica 25 octombrie 2015 – orele 10:00 – 19:00

***

Important ! – Experientele de viata pe care le traim au in continutul lor, informatie pe care constient, o procesam intr-o cantitate foarte mica. Astfel la nivelul constiintei din fiecare zi, observam doar putine detalii suficient de elocvente pentru a le putea da un sens si a face alegerile in concordanta cu ce ne aduce mai multa bucurie si cu ce aduce armonie in relatia cu viata si cu cei din jur.

Pe parcursul fiecarui workshop/seminar, persoanele inscrise vor beneficia de un suport de grup, ce poate sa faciliteze observarea a mai multor informatii, nuante decat in mod obisnuit, facilitand astfel intelegerea unor idei, mecanisme, valori si notiuni in timp ce va traiti experientele de viata.

In acest fel, puteti explora voi insiva in mod direct, un alt nivel de constiinta, de trairi launtrice si transformare, nivel pe care urmeaza sa il aprofundati si dezvoltati si la seminar, pastrandu-l mai apoi in propria voastra viata.

Detalii despre acest suport de grup, vor fi oferite persoanelor inscrise. Cei care doriti, am rugamintea sa va inscrieti relativ din timp, pentru a beneficia cat mai mult de acest suport.

***

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

*Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.*

***

Pentru testimoniale clic va rog, aici.

Multumesc inca o data si astfel, tuturor celor alaturi de care am petrecut in deschidere maxima de suflet o calatorie minunata de intelegere si vindecare, cu ocazia editiei trecute!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.