Cursuri si evenimente

© De la lupta cu sine, la impacarea cu sine – Seminar practic si interactiv

© De la lupta cu sine, la impacarea cu sine – Seminar practic si interactiv

Cel mai frumos, trainic, sanatos si autentic, sentiment de libertate, vine din pacea care e in noi.

Se spune ca “lupta cu sine este cea mai grea lupta”.

Insa, daca e sa ne gandim la lupta, poate cea mai mare lupta o traim atunci cand e sa renuntam la a mai privi viata, relatiile, evolutia spirituala si relatia cu noi insine ca pe o lupta.

Va invit cu drag la un seminar de autocunoastere si evolutie personala in care vom aborda (si) urmatoarele subiecte:

*
 • mecanismul luptei cu sine  – lupta cu sine si stima/iubire de sine, lupta cu sine ca motivatie invatata, lupta ca scenariu si mecanism de supravietuire, lupta cu sine ca program de evolutie si viata, etc.
 • implicatii  fizice, emotionale, psihice, relationale si spirituale ale credintei noastre care srijina programul luptei
 • afirmatii si credinte care lucreaza din interior si sporesc starea de lupta si conflict interior care ajunge apoi si in exterior – prezentare de afirmatii si credinte pe care le-am observat de-a lungul anilor in activitatea mea
 • conditionari interne si finalitatea iluzorie pe care o presupun programele de lupta
 • mitologie spirituala – constructii mentale inconstiente si mituri spirituale pe care se sprijina programele de lupta
 • contradictii intre mecanismele programelor de lupta si realizarea spirituala pe care ne-o dorim 
 • alternative de evolutie, cai de lucru constient pentru sanatatea fizica, emotionala, psihica, spirituala, relationala 

***

Fiecare grup este unic si transmite o nevoie a lui de informatie si de experiente. Asadar seminarul contine informatii originale adaptate si la nevoile individuale cat si la nevoia de grup.

Acestea vor fi insotite de experiente de constientizare si conectare la sursa de resurse din interiorul nostru, la notiunile si valorile de sine autentice, atat informational cat si vibrational sau energetic, pentru o accesare mai fireasca a resurselor si a bogatiei informationale din interior si o revitalizare a fiintei noastre in raport cu experientele de viata.

Toate informatiile si experientele propuse sunt autentice, bazate pe experienta proprie si profesionala, pe studiul practic si aprofundat efectuat pe mecanisme, stari si experiente (spirituale) in decurs de peste 20 ani.

Benenficii – claritate, constientizare, constienta, pasi spre eliberarea agresivitatii si a furiei, conectare autentica cu sine si cu cei din jur, deschiderea inimii, bucurie, iubire autentica de sine.

***

Modul de lucru este prin participare directa la nevoia de grup dar si la nevoile individuale, vom lucra in stare constienta, pentru a dezvolta si aprofunda fiecare, o legatura cat mai directa, coerenta si curata atat cu sine cat si cu (re) sursele interne si profunde prin care invatam sa ne sustinem mai departe in viata.

Lucrul in stare constienta dezvolta o modalitate interna si proprie de a lucra cu sine si cu rezultatul interactiunilor pe care le avem unii cu ceilalti si cu mediul, transparent, fara a crea dependenta de anumite stari, stimuli, instrumente.

Intrucat nu se apeleaza la imaginatie, stari induse, sugerate, ca factori modelatori ai mintii, aveti astfel ocazia de a va cunoaste la modul autentic mecanismele pe baza carora functionam inconstient si de a dezvolta cunoasterea interioara pentru a le aborda la fel de constient.

Acest lucru este esential pentru viata pe care o avem si dincolo de aceste workshop-uri/seminarii/intalniri, pentru viata de zi cu zi, care este de fapt primul beneficiar, “in afara” noastra, asupra caruia ar trebui sa se rasfranga orice efort si orice preocupare pe care o avem si o dedicam dezvoltarii noastre.

* Aceste intalniri sunt intalniri de facilitare energetica si informationala.

***

Date de organizare :

 • joi 14 mai 2015 – orele 18:30 -21:30
 • miercuri 7 octombrie 2015 – orele 18:30 -21:30
 • JOI 30 iunie 2016 – orele 18:00 – 21:00 

***

Pentru inscriere va rog sa transmiteti un email la adresa de email – punctuldeintoarcere@gmail.com sau completati va rog, formularul de mai jos.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

*Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.*

***

Testimoniale – Lupta cu sine ( pentru alte testimoniale clic va rog, aici )

Aida Stanescu, Bucuresti – Primul lucru pe care l-am conștientizat a fost furia pe care o aveam în interior (față de mine, față de unele situații de viață, față de Dumnezeu) și că nu știu ce să fac cu ea. Însă pe parcusul seminarului am descoperit că ușor-ușor ea se transformă în acceptare, bunăvoință și dorința de a merge ma departe. Apoi am văzut în mine că eram blocată în niște dorințe (realizabile, de altfel), însă vroiam să se întâmple într-un anume fel , nelăsând deschisă calea și către alte posibilități… La sfârșitul seminarului și a doua zi am simțit încredere, bucurie și un elan în a vedea totul și din alte perspective, vis-a-vis de ceea ce doresc. Am mai conștientizat o relaxare interioară și o centrare în sine, ca și cum aș simți ce este mai important, felul în care doresc să continui și o blândețe tare binefăcătoare. Am simțit o mare recunoștință față de Dumnezeu, față de cei din jurul meu și față de tot ce am realizat până acum. Am simțit că am mai multă încredere în mine, în viață și în Dumnezeu, că voi putea să îmi găsesc liniștea și împlinirea pe care o aștept de ceva vreme. Am trăit o mare bunătate a lui Dumnezeu, am simțit câtă răbdare are cu mine, cu noi. A doua zi nu mai aveam stare să mă apuc de treabă, la modul concret. Conștientizările și starea de bine sunt continue și simt să am mai multă rabdare cu mine. Am luat, din senin, legătura cu o persoană cu care am avut niște neînțelegeri și am așezat lucrurile frumos, deschis și cu bun simt. Cam atât deocamdată 🙂 Mulțumesc tuturor, din toată ființa pentru tot și sper din tot sufletul să ne bucurăm de viață și să lăsăm urme frumoase pe pământ și pentru cei ce vor urma 🙂

Claudia Dinca – Multumesc Alina Mihai pentru sustinerea si conceperea acestui seminar si recomand cu caldura si altora sa participe la seminariile tale (indiferent la care) fiindca la fiecare se invata si se produc constientizari in noi, constientizari ce ne ajuta sa avem in continuare o viata mai echilibrata si cu cat mai multe bucurii si impliniri sufletesti.Veniti cu incredere macar la un seminar, si nu veti regreta ! Multumesc Alina si spor in continuare !

Madalina, participant seminar – Aceste seminarii sunt un prilej pentru fiecare dintre noi pentru a scoate la lumina, cu toata  onestitatea, ceea ce ne tine separati de fericirea, pacea si iubirea fiintei. Recomand din toata fiinta aceste seminarii,  tuturor celor ce simt ca nu traiesc fericirea autentica, celor care inca mai sunt tristi, celor ce inca sunt  in lipsa, sa-si dedice timp pentru ei si sa observe ce anume ii tine separati de fericirea lor autentica.

Monica Dragan – Recomand oricui cauta sa inteleaga ce este lupta si sa gaseasca alternative la aceasta. In timpul seminarului am simtit suportul de a cauta adevarul, de a avea curajul de a-l cauta si de a trai bucuria de a simti ca exista sustinere si suport in univers si parca nu suntem pe aici ca sa ni se dea in cap cu cat de plini de greseli suntem (aproape ca mi-e foarte greu de crezut 🙂 ). Seminarul prezinta cum este traita lupta cu sine, atrage atentia asupra unor detalii/elemente pe care uneori grabiti fiind cu a consuma lupta, le ignoram si care ar putea schimba natural directia dinspre lupta catre un raspuns care creeaza echilibru si ofera ocazia participantilor sa scoata la suprafata informatii despre cum traiesc ei lupta si cum experienta seminarului lucreaza asupra lor. Ca si dupa toate seminariile la care am participat e bucurie ca exista alternative dar ii inca greu de pus in practica. Mergem inainte 🙂

Razvan – In perioada in care ai initiat cursul si „suportul”, rugandu-ne sa ne observam, am fost destul de conectat cu mine, am incercat sa dau tot ce este mai bun legat de fiecare situatie ce o constientizam ca este majora, apoi a venit momentul seminarului, in care practic ai pus in cuvinte ceea ce parca constientizasem, dar nu eram constient. Prin seminar am reusit sa vad ca ceea ce ne impartaseai, era deja stiut, dar nu era si centrat in fiinta ca fiind, esenta, calea, care ne face sa fim completi in orice situatie. Este dificil sa percepi, sa observi in detaliu aceste constientizari si centrari chiar daca sunt ale propriei fiinte, pentru ca ne lipseste exercitiul, de aceea aplicatia ta a fost inspirata si puternic revelatoare pentru noi, intrucat a adus contactul profund cu finta noastra, in mediul vizibil si perceptibil, acestea fiind printre putinele abilitati sau capabilitati ramase, pe care mai suntem in stare sa le folosim si sa avem incredere in ele. Ca o rezultanta a venit si constatarea ca daca vrem ca in viata noastra sa fim inconjurati de manifestari pozitive care sa ne puna in fapt in a trai fericirea, noi la randul nostru trebuie sa manifestam toate valorile umane care ne definesc. Desi feedbackul meu este intarziat ma bucur sa constat ca el a iesit la iveala intreg si nealterat, iar asta este inca o dovada ca seminarul produce efecte autentice si de durata.  Astept cu nerabdare alte seminarii si constientizari. Cu drag, Razvan

Daniela Lazar – Buna tuturor! Am stat ceva mai mult timp pana sa scriu pentru ca pentru mine acest seminar a adus schimbari si transformari majore si am cautat sa asez totul cat mai bine. Exista o istorie a acestei lupte in viata mea si am constientizat ca fac asa ceva cu ceva ani in urma, intre timp cautand sa inteleg ce inseamna acest mod de raportare, cum se manifesta. Inca din timpul seminarului, in momentul unui exercitiu am observat in mine un raport dual care implica forta. O parte din mine care vroia sa mearga inainte hotarata si plina de energie presa o alta parte sa faca acelasi lucru in acelasi mod, in acelasi ritm. Insa acest lucru s-a oprit atunci cand s-a ajuns la un consens. Ambele parti vroiau inainte insa fiecare avea un ritm al ei. A aparut intelegerea, s-a produs unirea a venit si linistea. S-a creat un echilibru intre modul de a actiona, ritm si modul de a percepe si intelegere a aceluiasi lucru. Am mai inteles dupa seminar cat rau mi-am facut luptandu-ma cu mine prin fortare pentru a merge mai departe pentru ca asa ma invatasem sa actionez in viata, cata energie am consumat fara intelepciune si am vazut ca se poate sa relationez cu mine intr-un mod pe care nu-l credeam posibil si anume cu blandete, compasiune, intelegere, liniste, calm, caldura. Am simtit cum mi s-au dus in sfarsit, niste granite si ca pot fi libera sa fiu si sa traiesc asa cum sunt. Am simtit ca s-a inchis un cerc din viata mea, ca s-a incheiat un ciclu foarte, foarte important si ca acum pot sa stau dreapta in fata oamenilor si sa ma traiesc fara frica pentru faptul ca ce exprim este viata mea, pe care eu o traiesc, pentru ca ma traiesc pe mine. Simt ca s-a nascut o noua viata in mine si am realizat cat de pretioasa este, cat de delicata, fina si ca trebuie tratata cu gingasie, delicatete, blandete astfel incat sa creasca frumos, sanatos si armonios. Acesta incetare a luptei cu sine aduce implinire, pace. Luptandu-te cu tine te lupti cu viata din tine, pacea cu sine aduce eliberare, bucurie, liniste, armonie, unitate, relatii calde. Incheierea luptei cu sine insemna propria renastere. Am o viata in mine si nu vreau sa o pierd ci sa o traiesc frumos, sa o ingrijesc si cat am sa mai traiesc pe acest Pamant sa traiesc frumos si in pace. Cam atat de scris…. Recomand cu drag si toata inima participarea si la acest seminar! Sa va iubiti!

Va multumesc pentru participari, pentru feedback-urile calduroase si profunde si va urez in continuare, o experienta cat mai folositoare tuturor!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

One thought on “© De la lupta cu sine, la impacarea cu sine – Seminar practic si interactiv

 1. Acest seminar a trezit in mine multe constientizari, privind incrancenarea cu care imi traiam viata fara se realizez acest lucru. M-am regasit in toate acele situatii expuse de Alina, in care vroiam cu tot dinadinsul sa am dreptate si sa ma impun , lucru care nu-mi folosea la nimic. Mi-am dat seama ca nu e nevoie sa ma lupt cu nimeni pentru nimic. Este suficient sa traiesti frumos, sa te bazezi pe valori ( asa cum spune Alinuta ) si lucrurile bune apar. O recomand din toata inima pe Alina, tuturor celor care au nevoie de un felinar in intuneric. Asta a fost ea pentru mine, in decursul unui an intreg de intalniri . Ea a fost omul care m-a ajutat sa revin la viata atunci cand credeam ca nu mai este nimic de facut. Ea este cea care mi-a dat incredere in mine , atunci cand eram la pamant. Ea, cu rabdarea, bunatatea, si delicatetea sufleteasca care o caracterizeaza, m-a primit cu bratele deschise atunci cand, in urma unor tehnici , printre care si reconectarea, am trait un cosmar la propriu, din care nu credeam ca am sa mai ies vreodata ! Lumea este mai buna atunci cand fac parte din ea , OAMENI ca Alina Mihai. Iti multumesc,Alina !

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.