Cursuri si evenimente

© Intrebare si raspuns – eveniment vineri 22 mai 2015 Bucuresti

© Intrebare si raspuns – eveniment 22 mai 2015 Bucuresti

Vineri 22 mai 2015, este o invitatie deschisa la intrebare si raspuns.

Este o intalnire libera de cunoastere si de autocunoastere, o invitatie la a ne cunoaste in mod direct si la a ne autocunoaste in acelasi mod si este totodata o invitatie pe parcursul careia putem sa ne dezvoltam propriul discernamant.

Intrebarea poate fi si e deja, una dintre cele mai directe cai catre raspuns, e o forma directa de adresare si o forma prin care evoluam, pentru cã intrebarea e o experienta. 

Constiinta noastra e conexiunea cu un spatiu foarte vast ce cuprinde orice experienta care a fost si orice combinatie posibila a experientelor care urmeaza. Accesata corespunzator inseamna o indrumare foarte valoroasa pe care o avem activa in noi, in permanenta.

Adevarul poate incalzi la modul propriu sufletul din noi, poate relaxa contractii, poate insanatosi, poate lumina o minte incarcata, poate fi un veritabil ghid pana in clipa in care vãlul dintre “lumea intrebarii” si “lumea raspunsului” se subtiaza atat de mult, incat traim ce inseamna ” a sti” sau ” cunoastere divina”, iar viata are loc inspirata in fiecare puls al ei de o traire constienta a valorilor umane eliberate de o istorie intreaga a conditionarii lor.

Raspunsul vine la orice intrebare. Totul e sa ai intrebarea potrivita si starea potrivita sa il asculti.

Intrebarile pe care le puteti adresa pe parcursul acestei intalniri pot fi din spiritualitate, mecanisme ale fiintei umane, vindecare si autovindecare, ganduri si emotii, relatia cu propria fiinta si relatiile intre oameni, sau orice alta intrebare care va preocupa.

Pe parcursul acestei intalniri:

 • Se pot pune intrebari si se pot primi raspunsuri sau puteti sa oferiti si sa va oferiti dvs. insiva raspunsuri
 • Se pot exersa acestea prin intermediul constiintei, independent de mijloace externe sau de instrumente
 • Se poate exersa modul in care intrebam pentru a primi raspunsuri relevante, se poate exersa constientizarea
 • Se vor oferi informatii despre importanta sursei pe care credem ca o accesam si modul in care influenteaza reprezentarea ei in mintea noastra, raspunsul pe care il primim
 • Se vor oferi informatii despre cum pot influenta raspunsul pe care il primim, instrumentele si modalitatile diverse prin care incercam sa il accesam
 • Se pot exersa conexiuni interne pentru a fi in starea de receptivitate
 • Avem ocazia sa vedem concret si in mod direct cum formam impreuna o experienta, cum transmitem unii catre altii un continut intern pe care il avem, cum influenteaza acest continut intern experienta celorlalti si alte cateva aspecte asemanatoare

Niciun grup nu se formeaza intamplator si exista fara indoiala, pentru fiecare participant, un “castig” individual din participarea celorlalti.

Invitatia se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa participe indiferent de practici, tehnici, metode practicate, studii si preocupari.

Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Detalii de desfasurare:

 • data & oravineri 22 mai 2015 – orele 18:30 – 21:30
 • locatia este in Bucuresti si va fi anuntata celor care se vor inscrie. Rugamintea este sa anuntati din timp participarea, intrucat locurile sunt limitate.

  * Informatiile sunt originale.

  *Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.

  Va multumesc si va urez o experienta folositoare tuturor!

  Cu drag,

  Autor, Alina Mihai 
  Coaching • Consiliere • Terapie
  Sedinte individuale si evenimente 

  Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.