Conferinte - Constiinta, Constienta, Constientizare, Cursuri si evenimente

© Mintea si ego-ul

©  Mintea si ego-ul – Eveniment de constientizare si evolutie personala

RoadToHappinessMintea si ego-ul sunt subiecte profunde si felul in care ne raportam la ele precum si felul in care le intelegem, au implicatii majore in sanatatea fizica, emotionala, mintala, spirituala si relationala.

In natura lucrurilor, nimic din tot ceea ce exista nu e creat ca un dusman asa cum nici natura omului de la natura, nu e conflictuala.

In interpretarea noastra insa, deseori se intampla sa credem acest lucru. 

Conflictul se invata si dupa ce se invata, se intretine prin neclaritate.  

Conflictul cand se intampla, se da in primul rand interior, intre informatii care sunt contradictorii si noi receptionam la nivel de suflet acest conflict prin emotii care duc la stari contradictorii, la trairi venite din impuls si la reactii in loc de actiune constienta.

Astfel, orice lucru care este clar si bine asezat in constiinta noastra e receptionat la nivel de suflet prin liniste interioara, liniste care se transmite apoi si in relatiile noastre.  

De aceea adevarul vindeca si (ne) elibereaza.

Pentru ca indeparteaza tot ce e contradictoriu si inspira unitate intre fortele interne care devin polarizate in jurul lui formandu-se o constiinta autentica de sine, ducand apoi cu ele insele emotii si in realitate, constructive si creatoare cu adevarat de relatii constiente intre noi. 

***

Informatiile despre minte si “ego” care fac subiectul acestui eveniment, sunt informatii autentice, traite.

Evenimentul are doua parti una dedicata mintii si  doua dedicata “ego”-ului, cu timp pentru intrebari si cu pauza intre ele pentru asezarea informatiilor si pentru confort, intrucat evenimentul este intensiv.

***

Ce veti gasi in continutul acestui eveniment:

   • Partea I – Mintea 
   • Partea II – Ego-ul 

Odata intelese si asimilate si prin experienta anumite informatii care se trezesc in noi, se realizeaza un contact mai constient cu sine si cu mediul, care ne face apti sa putem percepe ce se intampla in interior si exterior intr-un mod direct si nefiltrat, perceptie ce inspira o intelegere reala a ceea ce se intampla.

Astfel, actiunile noastre vor fi mereu in echilibru cu realitatea si noi vom depasi la modul constient indoiala ca actiunea noastra nu este actiunea potrivita, indoiala care poate naste foarte multa angoasa si conflict. 

Prin acest seminar imi doresc sa inspir deschidere si apropiere de minte si de “ego”, dintr-o perspectiva in primul rand interioara, o perspectiva mai pasnica si mai constienta si mult mai in acord cu demersurile noastre de aliniere, congruenta, constienta si unificare, demersuri pe care le abordam in dezvoltarea personala si in evolutia noastra spirituala.

Avand in vedere toate acestea, veti putea primi prin intermediul participarii dvs. la acest eveniment : conectare, constienta, inspiratie, eliberare, cunoastere, congruenta, claritate, integrare, echilibru, pespectiva, pace.

***

Date de organizare

 • miercuri 8 aprilie 2015, ora 19:00 – 21:30, 
 • vineri 17 aprilie 2015, ora 19:00 – 21:30, 
 • miercuri 6 mai 2015, ora 19:00 – 21:30, 
 • vineri 19 iunie 2015,  ora 19:00 – 21:30,

Participare financiara 

 • 90 lei 
 • Costul include informatii relevante pe subiect, suport logistic, tratatie pentru pauzele de confort, suport experiential si materiale de lucru. 

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Rugamintea este sa incercati sa va inscrieti din timp, intrucat locurile sunt limitate.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

 *Daca credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.