Conferinte - Constiinta, Constienta, Constientizare, Cursuri si evenimente

© Pacea mintii si linistea interioara

© Pacea mintii si linistea interioara –  Eveniment de constientizare si evolutie personala

Mintea este un subiect profund si felul in care ne raportam la mintea noastra precum si felul in care o intelegem, are implicatii majore in sanatatea fizica, emotionala, psihica, spirituala si relationala.

In natura lucrurilor, nimic din tot ceea ce exista nu e creat ca un dusman asa cum nici natura omului de la natura, nu e conflictuala.

In interpretarea noastra insa, deseori se intampla sa credem ca “mintea noastra este un dusman”, fapt care ne induce o stare de conflict sau lupta.

Conflictul cand se intampla, se da in primul rand interior, intre informatii respectiv convingeri care sunt contradictorii si noi receptionam la nivel de suflet acest conflict prin emotii care duc la stari contradictorii, la trairi venite din impuls si la reactii in loc de actiune constienta, aducand astfel conflictul si in exterior.

Astfel, orice lucru care este clar si bine asezat in constiinta noastra e receptionat la nivel de suflet prin liniste interioara, liniste care se transmite apoi si in relatiile noastre.  

De aceea adevarul vindeca si (ne) elibereaza.

Pentru ca indeparteaza tot ce e contradictoriu si inspira unitate intre fortele interne care devin polarizate in jurul lui formandu-se o constiinta autentica de sine, ducand apoi cu ele insele emotii si in realitate, constructive si creatoare cu adevarat de pace sufleteasca si  relatii constiente intre noi. 

Pacea mintii inseamna pacea noastra. 

Ce veti gasi in continutul acestui eveniment:

 • informatii autentice despre spatiul mintii si despre libertatea mintii in contextul vietii pe pamant
 • conditionari, clisee si tipare mentale care ne impiedica sa avem o minte libera si sa fim persoane treze in sensul prezentei constiente
 • informatii autentice despre gand si ce inseamna a trai concret starea “fara gand”, prezentul, clipa,  “voia lui Dumnezeu
 • modificari fundamentale ce au loc prin eliberarea mintii la nivel fizic, emotional, comportamental, spiritual, reational constatate practic 
 • exemple referitoare la cum putem ajuta prin abordarea si comportamentul nostru “linistirea mintii” si trairea constienta la nivelul constiintei, aspecte minte – constiinta
 • modalitati de lucru  cu informatiile pe care le accesam pentru a le cerne (exemple concrete),
 • despre practici spirituale, despre meditatia constienta si inductiile ghidate
 • aspecte care tin de ego/non-ego
 • experiente pentru a exersa iesirea din conditionari mentale, exercitii de prezenta si contact uman de dincolo de minte  (individuale si de grup)

Evenimentul pune in relatie cu viata, ideea de eliberare a mintii si trairea ei in mod concret si este dedicat celor care isi doresc sa isi inteleaga propria minte, care isi doresc sa cunoasca si sa exploreze modalitati naturale de traire constienta si de a lucra cu sine si cu propria minte, pentru a trai cat mai neconditionat de “impresiile” mentale pe care le avem, mostenite, preluate, adoptate, invatate sau formate pe parcursul vietii, intr-o forma sau o alta.

O minte mai putin conditionata inseamna mai putine frici, mai putina indecizie, mai putin conflict, mai putina agresivitate, relatii din ce in ce mai autentice, traire constienta, credinta autentica, creativitate, conectare, alegeri din ce in ce mai libere si in acord cu sine (un om cat mai liber la minte inseamna un om care nu mai poate fi sugestionat, manipulat, influentat psihic sau emotional). Iar o minte libera inseamna toate acestea traite permanent.

Perspectiva pe care v-o propun este o perspectiva  constienta, ce lucreaza prin constientizare si conectare constienta la sine, o perspectiva in acord cu demersurile noastre de aliniere, congruenta, constienta si unificare, perspectiva ce aseaza alaturi viata efectiva si evolutia spirituala pentru a fi traite intr-un mod firesc, cat mai constient si impreuna. 

Constienta inseamna un contact profund si neintermediat cu sine si cu realitatea si are legatura cu o participare lucida, dincolo de imaginatie si conditionari/ancore mentale si emotionale, la tot procesul vietii, oricare ar fi sa fie el. 

Evenimentul este intensiv si interactiv.

Informatiile care fac subiectul acestui eveniment sunt informatii autentice, traite si acesta este poate, in opinia mea, unul din cele mai mari beneficii ale participarii la acest seminar. 

***

Date de organizare

 • Sambata 28 MAI  – orele 10:00 – 18:00
 • Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.
 • Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare. Aceste intalniri sunt intalniri de facilitare energetica si informationala.
 • Seminarul este interactiv si intensiv – va rog sa veniti pregatiti pentru o zi de lucru intensiv cu dvs. insiva.
 • *in functie de numarul persoanelor inscrise, seminarul se poate reprograma

*Daca credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.

~ Din editiile trecute ~

Monica Dragan – Viata m-a adus in acest context in care pur si simplu sa ma duc la un curs si sa primesc ce am nevoie. Poate daca nu as fi petrecut mult timp cautand pe google, care probabil e un prieten bun pentru multi din noi, poate informatiile pe care le-am primit ar fi fost doar informatii. Sa primesti raspunsul unei alte fiinte care a avut preocuparea de a intelege ceva ce poate multi dintre noi chiar am vrea sa stim si ne-am gandit , intrebat , cautat e ca atunci cand citesti o carte sau asculti pe youtube ceva care te lamureste pe acel subiect si ti se pare foarte tare ca ai gasit acel lucru.

Pentru ca este foarte tare. Dar treaba asta e live, e ca si cum ai fi la un tedX poate dar cu mult mai putini oameni si in care poti pune intrebari fara sa simti ca esti la o conferinta de presa, nu ca as fi fost la conferinte de presa, dar uneori nu ma pot concentra pe a afla raspunsul la ceva din cauza unor factori care tin de tot felul de alte lucruri ce decurg din a fi in public.

A fost foarte misto pentru mine seminarul. Multumesc mult. Ceea ce ai transmis a fost ceea ce imi doream sa aflu. Si am cautat si mi-am si dorit. Si poate dupa ce cauti e ca atunci cand bei apa cand ti-e sete. Curge mai bine. 

Am simtit si eu caldura aceea sufleteasca si tare mi-a placut. Si am simtit-o si de la tine si, si de la cei din jur. Am simtit vindecare. Chestia e ca apar lucruri noi cu care trebuie sa lucrez si uneori vrei pur si simplu liniste. Dar cred ca e frumos si sa traiesti fiecare experienta lasand-o sa se desfasoare, daca reusesti :).

Seminarul a deschis o poarta catre nou pentru mine, sper sa am rabdarea si curajul de a incerca si de a-mi aminti sa pun in practica ceea ce am trait. A fost o experienta faina, o experienta de viata. Participantii au fost faini si Alina a fost si ea un om tare fain.

~*~

Mada – As putea spune ca a fost un exercitiu, un prim exercitiu asistat de eliberare a mintii, dar ce mi s-a parut f interesant este faptul ca am simtit ca acest exercitiu nu-l fac cu mintea … ceva din mine, mai presus de minte si de intelegerea ei si a mea ( daca eu as ramane ceea ce sunt, doar accesand informatiile procesate de minte), ma facea sa lucrez acest exercitiu cu usurinta.

Atmosfera generala si deschiderea pe care au avut-o toti cei care au participat la eveniment au fost, cred eu, decisive in acest exercitiu.  Multumesc Alinei si tuturor participantilor!

Motivul pentru care l-as recomanda si altora este ca chiar daca, poate, uneori, noi facem intentionat sau nu acest exercitu de eliberare a mintii, felul in care am lucrat la eveniment a fost mult mai usor si cu posibilitatea de repetare, de stabilire a unor conditii mai clare si mai decisive atat in initierea exercitiului cat si in transformarea lui intr-o atitudine semipermanenta.

~*~

Claudia D – Pentru mine fiecare seminar sustinut de catre Alina Mihai reprezinta inca un pas in a ma cunoaste pe mine si astfel a fi in echilibru . La acest seminar am aflat de ce ne este necesara eliberarea mintii si metode prin care putem face acest lucru. Am avut ocazia de a constientiza multe lucruri importante pentru mine personal si sunt convinsa ca lista constientizarilor este in crestere datorita faptului ca consider ca mintea mea a inceput procesul de eliberare, prin insasi exercitiile practicate la seminar si prin constientizarile realizate.

Recomand cu drag si cu incredere acest seminar tuturor celor care au senzatia ca ” au mintea incarcata ” sau considera ca ” mintea e un dusman ” , pentru a afla adevarul referitor la ce considera si pentru a isi elibera mintea , astfel devenind mai in echilibru decat inainte si avand astfel sanse mai mari la o viata implinita. Participati cu incredere !

~*~

Va multumesc si va urez o experienta cat mai placuta si folositoare tuturor!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.