Cursuri si evenimente

Workshop despre acceptare sau “eliberarea constiintei de energia judecatii” – oct.2010

© Workshop despre acceptare sau “eliberarea constiintei de energia judecatii”

In campul constiintei noastre sunt mai multe “contrarii” care “se cer” a fi unificate, si in care judecata, manifestandu-se sub o multime de forme si avand un continut bogat, isi are locul sau. Fiecare dintre noi “poarta” intr-un fel sau altul ceva din componenta ei.

Experimentand lumea prin judecata, invatam despre acceptare. A noastra si a lumii, asa cum “stim” ca suntem si ca este lumea, in fiecare moment in care alegem. Si e un timp in care alegem ori una, ori alta.

Un timp, in care ne judecam pe noi, ii judecam uneori pe ceilalti si deseori ne simtim judecati la randul nostru. Si cand experimentam viata prin intermediul ei, iar raspunsul nostru catre noi si catre lume este de multe ori suferinta.

Constienti fiind de judecata cand apare in forma ei cea mai concreta, trecem de multe ori peste manifestarile ei din cele mai subtile, asa incat isi pastreaza in noi un rol inca “activ” si astfel in “tesatura “ evenimentelor noastre de viata, mentine un aspect de potential cu capacitate creatoare. Si evenimentele se tot repeta.

Ca forma de constiinta avem capacitatea de a ne autocunoaste, ca fiinta avem capacitatea de a manifesta. Lucrand cu “continutul” si “manifestarile” judecatii, putem “intoarce” catre noi raspunsuri eliberate de caracterul ei activ. Pentru ca de fiecare data prin re-cunoastere “aducem inapoi” parti din “cine suntem” si experimentam viata din locul “nou” in care am ajuns. Mai aproape de centru, mai aproape de noi. De unde raspunsul nostru catre noi si catre lume cunoaste astfel acceptare si bucurie.

Eliberand energia judecatii, asa cum este potrivit pentru fiecare dintre noi, eliberam din suferinta. Pentru ca” a evolua “nu inseamna neaparat “a suferi”. Intregul capata o consistenta “noua” iar puterea noastra creatoare isi exerseaza rolul din ce in ce mai mult din insasi esenta pe care o avem. Pentru a crea, pentru a alege, pentru a trai. Liber, din alegere curata si o cunoastere vie – cea interioara.

Programul are forma unei experiente libere si contine prezentari si aplicatii practice cu caracter experiential, motivational fara insa a se limita la acestea.

Din continut:

– Exercitiu de “afirmare a Prezentei”
– Despre Intreg si Modelul energetic al manifestarilor
– “Judecata” – continut si manifestari
– Lucru cu sine pe continut si manifestari
– Eliberarea judecatii si activarea esentei de sine
– Integrarea experientei – acomodare

Pe parcursul acestui workshop vom lucra la nivel de constiinta si vom accesa direct si ca principala resursa – puterea noastra interioara, consolidand astfel cunoastere de sine si comunicare la nivel profund, interior. In acest fel totul se petrece in ritmul propriu fiecaruia, aducand catre noi “vindecare” si “evolutie” pe cat ne este potrivit in aceasta etapa a vietii noastre.

Durata desfasurarii:

– sambata 23 octombrie , intre orele 14:00 – 18:00

Cunostintele despre energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Pentru detalii puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.