Cursuri si evenimente

© Porti deschise catre sine editia III – noi 2014 – aug 2015

© Porti deschise catre sine editia III

Cineva spunea la un moment dat intr-un comentariu pe site, ca “portile deschise catre sine sunt porti deschise catre ceilalti“.

Ii multumesc frumos pentru acest comentariu si va invit cu drag la acest sir de seminarii pe parcursul carora ne deschidem constient si autentic catre noi insine si catre ceilalti, facand impreuna pasi de la concretul cunoscut pana in profunzime. 

© “Porti deschise catre sine” reprezinta un sir de workshop-uri si seminarii, de seara sau de weekend, pentru (auto)vindecare, traire si evolutie constienta, prin (auto)cunoastere si pe baza de intalniri tematice si fluxuri de suport. 

“Portile deschise catre sine” sunt dedicate experimentarii si aprofundarii relatiei cu propria fiinta, relatiei constiente intre ceea ce simtim, gandim, stim sau nu stim si ceea ce facem, a ceea ce inseamna constiinta si valorile de sine, in acelasi timp in care sunt dedicate si unui studiu cat mai practic al mecanismelor umane si al aplicatiilor energetice in univers.

Cunoasterea de sine este esentiala si o cunoastere de sine autentica are un impact benefic in relatiile, in procesul si in implinirea vietii precum si in implinirea aspiratiilor ce tin de evolutia noastra. 

Cunoasterea de sine reprezinta in general, un proces ce se desfasoara in etape, ce ne poarta din ce in ce mai in profunzime, din ce in ce mai constient, prin care se poate realiza echilibrul intre realitatea materiala la nivelul identitatii fizice si a rolurilor sociale si o realitate din ce in ce mai fina si subtila care ne calauzeste in permanenta prin identitatea materiala, catre originile (spirituale) pe care le avem.

A te cunoaste pe tine insuti presupune (si) a cauta in tine insuti. Aceste seminarii incurajeaza si faciliteaza atentia, observatia si toate procesele de lucru constient cu noi insine. Ca atare nu vom cunoaste tehnici, metode, sisteme deja create, ci ne vom cunoaste si vom intra in contact cu universul cunoasterii din interiorul nostru si cu modalitati proprii si interioare de a fi intr-o relatie autentica cu noi insine. 

***

Aceste workshop-uri si seminarii vor avea fiecare cate o tema. Seminariile combina informatii (originale) ce vor fi materializate cu prilejul fiecarei intalniri in parte, cu experiente de constientizare si conectare la sursa de resurse din interiorul nostru, la notiunile si valorile de sine autentice, atat informational cat si vibrational sau energetic, pentru o accesare mai fireasca a resurselor si a bogatiei informationale din interior si o revitalizare a fiintei noastre in raport cu experientele de viata.

Intrucat cunoasterea de sine este un proces, seminariile sprijina treptat constientizari si dezvaluiri interioare in acord cu ritmul, dorinta si implicarea dvs., deschid treptat calea catre cunoastere si construiesc treptat calitati, astfel incat seminariile reprezinta un proces de transformare interioara inspre integrarea constienta a aspectelor umane si spirituale care ne descriu fiinta dincolo de forma sub care o intrupam pe acest pamant, avand insa un contact sanatos  cu aceasta. 

Aceste workshop-uri si seminarii sunt intalniri de lucru intensiv si rugamintea este sa va inscrieti relativ din timp, pentru a beneficia cat mai mult de fluxul de suport acordat anticipat, pentru fiecare grup. Detalii vor fi oferite persoanelor inscrise. 

***

Modul de lucru este prin participare directa la nevoia de grup dar si la nevoile individuale, vom lucra in stare constienta, pentru a dezvolta si aprofunda fiecare, o legatura cat mai directa, coerenta si curata atat cu sine cat si cu (re) sursele interne si profunde prin care invatam sa ne sustinem mai departe in viata.

Lucrul in stare constienta dezvolta o modalitate interna si proprie de a lucra cu sine si cu rezultatul interactiunilor pe care le avem unii cu ceilalti si cu mediul, transparent, cu sprijinul direct al constiintei, fara a crea dependenta de anumite stari, stimuli, instrumente.

Intrucat nu se apeleaza la imaginatie, stari induse, sugerate, avem astfel ocazia de a ne dezvolta cunoasterea interioara si o relatie simpla, autentica si directa cu propria fiinta si trairea ei, ca de altfel si o relatie simpla, autentica si directa cu tot ce e in jur.

Acest lucru este esential pentru viata pe care o avem si dincolo de aceste workshop-uri/seminarii/intalniri, pentru viata de zi cu zi, care este de fapt primul beneficiar, “in afara” noastra, asupra caruia ar trebui sa se rasfranga orice efort si orice preocupare pe care o avem si o dedicam dezvoltarii noastre.

* Aceste intalniri sunt intalniri de facilitare energetica si informationala.

***

Date de organizare editia a III a :

  • Sambata 29 noiembrie 2014 – orele 10:00 – 18:00 – © Constientizarea
  • Sambata 24 ianuarie 2015 – orele 10:00 – 18:00 – © Constienta – Darurile Constientei
  • Duminica 22 februarie 2015 – orele 10:00 – 15:00 – © Cum iesim din suferinta – Calatoria constienta a transformarii
  • Vineri 27 martie 2015 – orele 18:30 -21:00 –  ©  Relatia cu sine
  • Joi 14 mai 2015 – orele 18:30 -21:00 – © Lupta cu sine – mit, obisnuinta sau necesitate ?
  • vineri 12 iunie 2015 – orele 18:30 -21:30 – © Lupta cu sine – mit, obisnuinta sau necesitate ?
  • sambata 15 august 2015 – orele 10:00 – 19:00 – © Cum lucram concret cu judecata?

***

Experientele de viata pe care le traim au in continutul lor, informatie pe care constient, o procesam intr-o cantitate foarte mica. Astfel la nivelul constiintei din fiecare zi, observam doar putine detalii suficient de elocvente pentru a le putea da un sens si a face alegerile in concordanta cu ce ne aduce mai multa bucurie si cu ce aduce armonie in relatia cu viata si cu cei din jur.

Pe parcursul fiecarui workshop/seminar, persoanele inscrise vor beneficia de un suport de grup, ce poate sa faciliteze observarea a mai multor informatii, nuante decat in mod obisnuit, facilitand astfel intelegerea unor idei, mecanisme, valori si notiuni in timp ce va traiti experientele de viata.

In acest fel, puteti explora un alt nivel de constiinta, de trairi launtrice si transformare, nivel pe care urmeaza sa il aprofundati si dezvoltati si la seminar, pastrandu-l mai apoi in propria dvs. viata.

La toate evenimentele vom aborda in masura timpului disponibil si informatii despre efectul terapeutic al constiintei si valorilor de sine, efect ce are loc atunci cand in noi, nu mai exista informatii sau procese ce contin elementul fortei, indiferent de faptul ca dam manifestarii ei, o interpretare pozitiva.

***

*Seminariile pot avea costuri diferite, in functie de durata, de format sau de logistica implicata in organizare. Acestea vor fi comunicate cu ocazia fiecarei intalniri in parte. Persoanele care doresc sa participe la un singur seminar o pot face. Costul nu este conditionat de participarea la un anumit numar de seminarii. Fiecare dintre dvs. poate participa la cate si la ce seminarii isi doreste.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

*Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.*

 

***

Testimoniale – Lupta cu sine ( pentru alte testimoniale clic va rog, aici )

Aida Stanescu, Bucuresti – Primul lucru pe care l-am conștientizat a fost furia pe care o aveam în interior (față de mine, față de unele situații de viață, față de Dumnezeu) și că nu știu ce să fac cu ea. Însă pe parcusul seminarului am descoperit că ușor-ușor ea se transformă în acceptare, bunăvoință și dorința de a merge ma departe. Apoi am văzut în mine că eram blocată în niște dorințe (realizabile, de altfel), însă vroiam să se întâmple într-un anume fel , nelăsând deschisă calea și către alte posibilități… La sfârșitul seminarului și a doua zi am simțit încredere, bucurie și un elan în a vedea totul și din alte perspective, vis-a-vis de ceea ce doresc. Am mai conștientizat o relaxare interioară și o centrare în sine, ca și cum aș simți ce este mai important, felul în care doresc să continui și o blândețe tare binefăcătoare. Am simțit o mare recunoștință față de Dumnezeu, față de cei din jurul meu și față de tot ce am realizat până acum. Am simțit că am mai multă încredere în mine, în viață și în Dumnezeu, că voi putea să îmi găsesc liniștea și împlinirea pe care o aștept de ceva vreme. Am trăit o mare bunătate a lui Dumnezeu, am simțit câtă răbdare are cu mine, cu noi. A doua zi nu mai aveam stare să mă apuc de treabă, la modul concret. Conștientizările și starea de bine sunt continue și simt să am mai multă rabdare cu mine. Am luat, din senin, legătura cu o persoană cu care am avut niște neînțelegeri și am așezat lucrurile frumos, deschis și cu bun simt. Cam atât deocamdată 🙂 Mulțumesc tuturor, din toată ființa pentru tot și sper din tot sufletul să ne bucurăm de viață și să lăsăm urme frumoase pe pământ și pentru cei ce vor urma 🙂

Claudia Dinca – Multumesc Alina Mihai pentru sustinerea si conceperea acestui seminar si recomand cu caldura si altora sa participe la seminariile tale (indiferent la care) fiindca la fiecare se invata si se produc constientizari in noi, constientizari ce ne ajuta sa avem in continuare o viata mai echilibrata si cu cat mai multe bucurii si impliniri sufletesti.Veniti cu incredere macar la un seminar, si nu veti regreta ! Multumesc Alina si spor in continuare !

Madalina, participant seminar – Aceste seminarii sunt un prilej pentru fiecare dintre noi pentru a scoate la lumina, cu toata  onestitatea, ceea ce ne tine separati de fericirea, pacea si iubirea fiintei. Recomand din toata fiinta aceste seminarii,  tuturor celor ce simt ca nu traiesc fericirea autentica, celor care inca mai sunt tristi, celor ce inca sunt  in lipsa, sa-si dedice timp pentru ei si sa observe ce anume ii tine separati de fericirea lor autentica.

Monica Dragan – Recomand oricui cauta sa inteleaga ce este lupta si sa gaseasca alternative la aceasta. In timpul seminarului am simtit suportul de a cauta adevarul, de a avea curajul de a-l cauta si de a trai bucuria de a simti ca exista sustinere si suport in univers si parca nu suntem pe aici ca sa ni se dea in cap cu cat de plini de greseli suntem (aproape ca mi-e foarte greu de crezut 🙂 ). Seminarul prezinta cum este traita lupta cu sine, atrage atentia asupra unor detalii/elemente pe care uneori grabiti fiind cu a consuma lupta, le ignoram si care ar putea schimba natural directia dinspre lupta catre un raspuns care creeaza echilibru si ofera ocazia participantilor sa scoata la suprafata informatii despre cum traiesc ei lupta si cum experienta seminarului lucreaza asupra lor. Ca si dupa toate seminariile la care am participat e bucurie ca exista alternative dar ii inca greu de pus in practica. Mergem inainte 🙂

Razvan – In perioada in care ai initiat cursul si „suportul”, rugandu-ne sa ne observam, am fost destul de conectat cu mine, am incercat sa dau tot ce este mai bun legat de fiecare situatie ce o constientizam ca este majora, apoi a venit momentul seminarului, in care practic ai pus in cuvinte ceea ce parca constientizasem, dar nu eram constient. Prin seminar am reusit sa vad ca ceea ce ne impartaseai, era deja stiut, dar nu era si centrat in fiinta ca fiind, esenta, calea, care ne face sa fim completi in orice situatie. Este dificil sa percepi, sa observi in detaliu aceste constientizari si centrari chiar daca sunt ale propriei fiinte, pentru ca ne lipseste exercitiul, de aceea aplicatia ta a fost inspirata si puternic revelatoare pentru noi, intrucat a adus contactul profund cu finta noastra, in mediul vizibil si perceptibil, acestea fiind printre putinele abilitati sau capabilitati ramase, pe care mai suntem in stare sa le folosim si sa avem incredere in ele. Ca o rezultanta a venit si constatarea ca daca vrem ca in viata noastra sa fim inconjurati de manifestari pozitive care sa ne puna in fapt in a trai fericirea, noi la randul nostru trebuie sa manifestam toate valorile umane care ne definesc. Desi feedbackul meu este intarziat ma bucur sa constat ca el a iesit la iveala intreg si nealterat, iar asta este inca o dovada ca seminarul produce efecte autentice si de durata.  Astept cu nerabdare alte seminarii si constientizari. Cu drag, Razvan

Daniela Lazar – Buna tuturor! Am stat ceva mai mult timp pana sa scriu pentru ca pentru mine acest seminar a adus schimbari si transformari majore si am cautat sa asez totul cat mai bine. Exista o istorie a acestei lupte in viata mea si am constientizat ca fac asa ceva cu ceva ani in urma, intre timp cautand sa inteleg ce inseamna acest mod de raportare, cum se manifesta. Inca din timpul seminarului, in momentul unui exercitiu am observat in mine un raport dual care implica forta. O parte din mine care vroia sa mearga inainte hotarata si plina de energie presa o alta parte sa faca acelasi lucru in acelasi mod, in acelasi ritm. Insa acest lucru s-a oprit atunci cand s-a ajuns la un consens. Ambele parti vroiau inainte insa fiecare avea un ritm al ei. A aparut intelegerea, s-a produs unirea a venit si linistea. S-a creat un echilibru intre modul de a actiona, ritm si modul de a percepe si intelegere a aceluiasi lucru. Am mai inteles dupa seminar cat rau mi-am facut luptandu-ma cu mine prin fortare pentru a merge mai departe pentru ca asa ma invatasem sa actionez in viata, cata energie am consumat fara intelepciune si am vazut ca se poate sa relationez cu mine intr-un mod pe care nu-l credeam posibil si anume cu blandete, compasiune, intelegere, liniste, calm, caldura. Am simtit cum mi s-au dus in sfarsit, niste granite si ca pot fi libera sa fiu si sa traiesc asa cum sunt. Am simtit ca s-a inchis un cerc din viata mea, ca s-a incheiat un ciclu foarte, foarte important si ca acum pot sa stau dreapta in fata oamenilor si sa ma traiesc fara frica pentru faptul ca ce exprim este viata mea, pe care eu o traiesc, pentru ca ma traiesc pe mine. Simt ca s-a nascut o noua viata in mine si am realizat cat de pretioasa este, cat de delicata, fina si ca trebuie tratata cu gingasie, delicatete, blandete astfel incat sa creasca frumos, sanatos si armonios. Acesta incetare a luptei cu sine aduce implinire, pace. Luptandu-te cu tine te lupti cu viata din tine, pacea cu sine aduce eliberare, bucurie, liniste, armonie, unitate, relatii calde. Incheierea luptei cu sine insemna propria renastere. Am o viata in mine si nu vreau sa o pierd ci sa o traiesc frumos, sa o ingrijesc si cat am sa mai traiesc pe acest Pamant sa traiesc frumos si in pace. Cam atat de scris…. Recomand cu drag si toata inima participarea si la acest seminar! Sa va iubiti!

Va multumesc pentru participari, pentru feedback-urile calduroase si profunde si va urez in continuare, o experienta cat mai folositoare tuturor!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.