Conferinte - Constiinta, Constienta, Constientizare, Cursuri si evenimente

© Porti deschise catre sine editia IV

© Porti deschise catre sine editia IV

Cineva spunea la un moment dat intr-un comentariu lasat pe site, ca “portile deschise catre sine sunt porti deschise catre ceilalti“.

Ii multumesc frumos pentru acest comentariu si va invit cu drag la aceste seminarii pe parcursul carora ne deschidem pasnic, constient si autentic portile catre noi insine si catre ceilalti, facand impreuna pasi de la concretul cunoscut pana in profunzime. 

© “Porti deschise catre sine” reprezinta un sir de workshop-uri si seminarii, de seara sau de weekend, pentru (auto)vindecare, traire si evolutie constienta, prin (auto)cunoastere si pe baza de intalniri tematice si fluxuri de suport. 

Cunoasterea de sine este esentiala si o cunoastere de sine autentica are un impact benefic in relatiile, in procesul si in implinirea vietii precum si in trairea constienta a evolutiei noastre. 

A te cunoaste pe tine insuti presupune (si) a cauta la modul constient, in tine insuti. 

Aceste seminarii incurajeaza si faciliteaza atentia, observatia si toate procesele de lucru constient cu noi insine, prin noi insine, pentru ca “instrumentele” de care avem nevoie sunt de la natura, in noi. Astfel ne vom cunoaste si vom intra in contact direct cu universul din interiorul nostru si cu modalitati proprii si interioare de autocunoastere, constientizare  si dezvoltare.

“Portile deschise catre sine” sunt dedicate experimentarii si aprofundarii propriei fiinte, relatiei constiente intre ceea ce simtim, gandim, stim sau nu stim si ceea ce facem si a felului in care asezam toate acestea in relatie directa cu cei din jur, cu viata de zi cu zi si cu procesul evolutiei noastre.

In acelasi timp sunt dedicate experimentarii si aprofundarii a ceea ce inseamna constiinta si valorile de sine precum si unui studiu cat mai practic al mecanismelor, relatiilor si energiilor umane.

***

Seminariile vor avea fiecare cate o tema. Seminariile combina informatii (originale) ce vor fi materializate cu prilejul fiecarei intalniri in parte, cu experiente de calibrare la adevarul din interior, cu experiente de constientizare si conectare la sursa de resurse din interiorul nostru, la valorile de sine autentice, atat informational cat si vibrational sau energetic, pentru o accesare mai fireasca a resurselor si a bogatiei informationale din interior si o revitalizare a fiintei noastre in raport cu experientele de viata.

Intrucat cunoasterea de sine este un proces, seminariile sprijina fiecare constientizari si dezvaluiri interioare, inseamna fiecare un pas catre cunoastere interna si dezvolta fiecare calitati si abilitati, astfel incat seminariile reprezinta un proces de transformare interioara inspre integrarea constienta a aspectelor umane si spirituale care ne descriu fiinta dincolo de forma sub care o intrupam pe acest pamant, avand insa un contact sanatos  cu aceasta. 

Aceste workshop-uri si seminarii sunt intalniri de lucru intensiv si rugamintea este sa va inscrieti relativ din timp, pentru a beneficia cat mai mult de fluxul de suport acordat anticipat, pentru fiecare grup. Detalii vor fi oferite persoanelor inscrise.  Se poate participa la orice seminar, la un singur seminar sau la mai multe, dupa dorinta si confortul dvs. 

***

Modul de lucru – lucru constient cu sine 

Modul de lucru este prin participare directa la nevoia de grup dar si la nevoile individuale, vom lucra in stare constienta, pentru a dezvolta si aprofunda fiecare, o legatura cat mai directa, coerenta si curata atat cu sine cat si cu (re) sursele interne si profunde prin care invatam sa ne sustinem mai departe in viata.

Lucrul in stare constienta dezvolta abilitatea de a lucra cu sine si cu rezultatul interactiunilor pe care le avem unii cu ceilalti si cu mediul, transparent, cu sprijinul direct al constiintei si al propriilor resurse, fara a crea dependenta de stari, stimuli, instrumente.

Acest lucru este esential pentru viata pe care o avem si dincolo de aceste workshop-uri/seminarii/intalniri, pentru viata de zi cu zi, care este de fapt primul beneficiar, “in afara” noastra, asupra caruia ar trebui sa se rasfranga orice efort si orice preocupare pe care o avem si o dedicam dezvoltarii noastre.

* Aceste seminarii sunt intalniri de facilitare energetica si informationala si reprezinta un antrenament pentru viata si evolutia spirituala, desfasurat(e) pasnic, natural si constient. 

***

Date de organizare editia a IV a :

 • Joi 21 iulie – orele 18:30 – 21:30 – Cunoasterea de sine de la concept la implinire
 • Joi 4 august – orele 18:30 – 21:30 – Libertatea mintii de la concept la traire 
 • Joi 18 august 2016 – orele 18:30 – 21:30 – Acceptarea de la concept la traire (situatii de viata)
 • Joi 8 septembrie 2016 –  orele 18:30 – 21:30 – Acceptarea de la concept la traire (relatii si persoane “dificile”)
 • Joi 26 septembrie 2016 – orele 18:30 – 21:30 – Acceptarea de la concept la traire ( relatiea cu sine )
 • Joi 27 octombrie 2016 – orele 18:30 – 21:30 –  Motivatia interioara
 • Joi 8 decembrie – orele 18:30 – 21:30 – Furia
 • Marti 20 decembrie 2016 – orele 18:30 – 21:30 – Tristetea
 • Joi 19 ianuarie 2017 – orele 18:00 – 21:00 – Furia si abordarea constienta
 • Joi 2 februarie 2017 – orele 18:00 – 21:00 – Furia si abordarea constienta
 • Joi 23 februarie 2017 – orele 18:00 – 21:00 – Tristetea si abordarea constienta 
 • Sambata 25 februarie 2017 – orele 10:00 – 15:00 – Furia si abordarea constienta

***

Fluxul de suport 

Experientele de viata pe care le traim au in continutul lor, informatie pe care constient, o procesam intr-o cantitate foarte mica. Astfel la nivelul constiintei din fiecare zi, observam doar putine detalii suficient de elocvente pentru a le putea da un sens si a face alegerile in concordanta cu ce ne aduce mai multa bucurie si cu ce aduce armonie in relatia cu viata si cu cei din jur.

Pe parcursul fiecarui workshop/seminar, persoanele inscrise vor beneficia de un suport de grup, ce poate sa faciliteze observarea a mai multor informatii, nuante decat in mod obisnuit, facilitand astfel intelegerea unor idei, mecanisme, valori si notiuni in timp ce va traiti experientele de viata.

In acest fel, puteti explora un alt nivel de constiinta, de trairi launtrice si transformare, nivel pe care urmeaza sa il aprofundati si dezvoltati si la seminar, pastrandu-l mai apoi in propria dvs. viata.

La toate evenimentele vom aborda in masura timpului disponibil si informatii despre efectul terapeutic al constiintei si valorilor de sine, efect ce are loc atunci cand in noi, nu mai exista informatii sau procese ce contin elementul fortei, indiferent de faptul ca dam manifestarii ei, o interpretare pozitiva.

***

Detalii organizatorice

 *Seminariile pot avea costuri diferite, in functie de durata, de format sau de logistica implicata in organizare. Acestea vor fi comunicate cu ocazia fiecarei intalniri in parte. Persoanele care doresc sa participe la un singur seminar o pot face. Costul nu este conditionat de participarea la un anumit numar de seminarii. Fiecare dintre dvs. poate participa la cate si la ce seminarii isi doreste.

***

 Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

*Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.*

 

***

Testiomoniale cunoasterea de sine

Va multumesc pentru participari, pentru feedback-urile calduroase si profunde si va urez in continuare, o experienta cat mai folositoare tuturor!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

One thought on “© Porti deschise catre sine editia IV

 1. Vreau sa iti multumesc frumos pentru seminarul de joi. Pentru mine si nu ma hazardez daca spun ca si pentru ceilalti a fost unul fructuos!

  Au fost muuulte lucruri intelese dintr-o perspectiva mai mare. Inca mai le mestec cu o uimire incantatoare. Ma bucur de ce pot inghiti si astept cu rabdare sa le inteleg/inghit/integrez si pe celelalte.

  La experienta cu biletelele din pahar s-a intamplat ceva frumos.

  Am “auzit”, ca un imbold sa aleg fara sa gandesc,ceea ce am si facut. Iar cand am deschis biletele si le-am vazut, am auzit explicatiile cat am putut si am vazut un sablon prin care actionam in functie de ordinea de pe biletele.

  Si a inceput sa apara intelegerea actiunilor si in acelasi timp si o impacare nu ca am actionat intr-un fel sau altul, ci doar ca aveam o alta perspectiva de a privi, de acum incolo.

  Mi-a dat multa incredere acest lucru. Si vreau sa stii ca esti minunata, inspiratoare intra-ale Frumosului si Adevarului, care fac decat Bine. Ma simt plina de recunostinta Vietii ca te-am intalnit.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.