Conferinte - Constiinta, Constienta, Constientizare, Cursuri si evenimente

© Puterea Asumarii – Seminar 8 februarie 2018

© Porti deschise catre sine editia V – Puterea Asumarii

De la Furie la Eliberare (2)

© “Porti deschise catre sine” reprezinta un sir de workshop-uri si seminarii, de seara sau de weekend, pentru (auto)vindecare, traire si evolutie constienta, prin (auto)cunoastere si intalniri tematice. 

Pe parcursul lor ne deschidem pasnic, constient si autentic portile catre noi insine si catre ceilalti, facand impreuna pasi de la concretul cunoscut pana in profunzime. 

Cunoasterea de sine este esentiala si o cunoastere de sine autentica are un impact benefic in relatiile, in procesul si in implinirea vietii precum si in trairea constienta a evolutiei noastre. 

A te cunoaste pe tine insuti presupune (si) a cauta la modul constient, in tine insuti. 

Aceste seminarii incurajeaza si faciliteaza atentia, observatia si toate procesele de lucru constient cu noi insine, prin noi insine, pentru ca “instrumentele” de care avem nevoie sunt de la natura, in noi. Astfel ne vom cunoaste si vom intra in contact direct cu universul din interiorul nostru si cu modalitati proprii si interioare de autocunoastere, constientizare  si dezvoltare.

“Portile deschise catre sine” sunt dedicate experimentarii si aprofundarii propriei fiinte, relatiei constiente intre ceea ce simtim, gandim, stim sau nu stim si ceea ce facem si a felului in care asezam toate acestea in relatie directa cu cei din jur, cu viata de zi cu zi si cu procesul evolutiei noastre.

In acelasi timp sunt dedicate experimentarii si aprofundarii a ceea ce inseamna constiinta si valorile de sine precum si unui studiu cat mai practic al mecanismelor, relatiilor si energiilor umane.

***

Seminariile vor avea fiecare cate o tema. Seminariile combina informatii (originale) ce vor fi materializate cu prilejul fiecarei intalniri in parte, cu experiente de calibrare la adevarul din interior, cu experiente de constientizare si conectare la sursa de resurse din interiorul nostru, la valorile de sine autentice, atat informational cat si vibrational sau energetic, pentru o accesare mai fireasca a resurselor si a bogatiei informationale din interior si o revitalizare a fiintei noastre in raport cu experientele de viata.

Intrucat cunoasterea de sine este un proces, seminariile sprijina fiecare constientizari si dezvaluiri interioare, inseamna fiecare un pas catre cunoastere interna si dezvolta fiecare calitati si abilitati, astfel incat seminariile reprezinta un proces de transformare interioara inspre integrarea constienta a aspectelor umane si spirituale care ne descriu fiinta dincolo de forma sub care o intrupam pe acest pamant, avand insa un contact sanatos  cu aceasta. 

Aceste workshop-uri si seminarii sunt intalniri de lucru intensiv si rugamintea este sa va inscrieti relativ din timp, pentru a beneficia cat mai mult de fluxul de suport acordat anticipat, pentru fiecare grup. Detalii vor fi oferite persoanelor inscrise.  Se poate participa la orice seminar, la un singur seminar sau la mai multe, dupa dorinta si confortul dvs. 

***

Modul de lucru 

Modul de lucru este prin participare directa la nevoia de grup dar si la nevoile individuale, vom lucra in stare constienta, pentru a dezvolta si aprofunda fiecare, o legatura cat mai directa, coerenta si curata atat cu sine cat si cu (re) sursele interne si profunde prin care invatam sa ne sustinem mai departe in viata.

Lucrul in stare constienta dezvolta abilitatea de a lucra cu sine si cu rezultatul interactiunilor pe care le avem unii cu ceilalti si cu mediul, transparent, cu sprijinul direct al constiintei si al propriilor resurse, fara a crea dependenta de stari, stimuli, imaginatie, instrumente.

Acest lucru este esential pentru viata pe care o avem si dincolo de aceste workshop-uri/seminarii/intalniri, pentru viata de zi cu zi, care este de fapt primul beneficiar, “in afara” noastra, asupra caruia ar trebui sa se rasfranga orice efort si orice preocupare pe care o avem si o dedicam dezvoltarii noastre.

* Aceste seminarii sunt intalniri de facilitare energetica si informationala si reprezinta un antrenament pentru viata si evolutia spirituala, desfasurat(e) pasnic, natural si constient. 

***

Date de organizare editia a V a :

Joi 8 februarie – orele 18:30 – 21:30 – Puterea Asumarii 

➤ Cat de mult putem sa ne asumam cine suntem, ce gandim, ce simtim, ce spunem? / Cat de mult putem sa ne asumam trecutul nostru, deciziile, prezentul, relatiile pe care le avem, vulnerabilitatile, dorintele, pierderile pe care le traim in viata si le numim esecuri, cat de mult putem sa ne asumam succesul, felul in care facem lucrurile, vindecarea pe care ne-o dorim, propria evolutie? / Si ce inseamna, sa ne asumam?  Si, de ce este importanta asumarea? / Putem sa ne asumam unii in locul celorlalti si daca da cat si cum astfel incat sa fim in echilibru toti, in “balanta contabila (karmica) ” a acestei lumi ?/Poate asumarea sa ne ajute sa “stingem” egoul si daca da, cat si daca da, cum ?

Seminarul se desfasoara, informational si practic si contine si citiri energetice. 

***

Detalii organizatorice

 • Joi 8 februarie 2018 – orele 18:30 – 21:30

* Seminariile pot avea costuri diferite, in functie de durata, de format sau de logistica implicata in organizare. Acestea vor fi comunicate cu ocazia fiecarei intalniri in parte. Persoanele care doresc sa participe la un singur seminar o pot face. Costul nu este conditionat de participarea la un anumit numar de seminarii. Fiecare dintre dvs. poate participa la cate si la ce seminarii isi doreste.

***

Pentru inscriere

 * completati va rog, formularul de mai jos.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare. Acesta este un seminar de facilitare energetica si informationala. 

*Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.* 

Va invit si va astept cu drag la seminar, pentru a parcurge impreuna informatii si experiente ajutatoare !

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “© Puterea Asumarii – Seminar 8 februarie 2018

 1. Si eu iti multumesc mult Jeni !

  Pentru feedback, pentru recomandare si pentru tot ce am facut noi bun in acesti 2 ani +.

  Ma bucur de toate intelesurile care au urmat participarii tale la “Puterea Asumarii” si ma bucur mult ca te-ai hotarat sa lasi lucrurile bune pe care le doresti, sa vina cu adevarat in viata ta.

  Ce spui cu privire la acest aspect, e un adevar destul de simplu si de cunoscut, “trebuie sa le permiti sa vina”. Insa la fel ca multe alte adevaruri care ne par simple, ele nu sunt in acelasi timp, la fel de simplu de trait.

  Felicitari pentru deschiderea pe care ai avut-o de a lucra cu acele adevaruri care dor, felicitari pentru dorinta sanatoasa de a merge mai departe.

  Succes cu drag si multumesc inca o data !

 2. Am participat de curand la seminarul Puterea Asumarii, seminar sustinut si creat de un om minunat, autentic si asumat, Alina Mihai. Acest seminar (ca de altfel , toate sustinute de ea), mi-a fost de un real ajutor in a constientiza lucruri din viata mea cu care nu vroiam sa ma confrunt si pe care le “pastram” ascunse adanc in fiinta mea. Un exemplu concludent ar fi constientizarea faptului ca niciodata nu am stiut sa primesc complimente, cadouri si orice altceva bun . Nu intram in detalii referitoare la mecanismele ce stateau in spatele acestor lucruri, deoarece ar fi mult de spus :). Cert este ca in timpul acestui seminar s-a produs un click care m-a ajutat sa ies din acea zona si sa inteleg multe situatii din viata mea. Atunci mi-am dat seama ca vreau sa pot primi toate acele lucruri si ca ele sa poata veni, trebuie ca eu sa permit asta. In preajma Alinei lucrurile decurg firesc, intr-o atmosfera relaxata si calda. Ea creeaza aceste seminarii dintr-o zona plina de iubire pentru oameni si are o dreapta masura in tot ce face, astfel incat omul sa primeasca atat cat este pregatit si ii face bine, in acel moment al vietii lui. In urma celor dobandite urmare (si) a lucrului individual cu Alina, in decurs de mai bine de 2 ani, recomand aceste seminarii pentru oricine vrea sa evolueze, sa inteleaga si sa faca curat in constiinta si viata lui. Multumesc, Alina Mihai!

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.