Cursuri si evenimente

© Relatia cu mama – Joi 2 martie 2017

© Relatia cu mama – Joi 2 martie 2017

Nu exista viata spirituala, fara ceea ce numim “uman”. 

Calea “inaltarii” noastre este viata pe pamant si se traieste prin uman. 

Mama este reperul cel mai important in viata (concreta) a unui copil si nu as vrea sa dezavantajez cu absolut nimic barbatul.

Pur si simplu este un reper daruit de la natura tuturor prin perioada de sarcina si prin nasterea pe care o traiesc impreuna o femeie cu copilul ei.

Legatura dintre mama si copil este o legatura care exista de dinainte de a veni pe lume si ea capata o forta din ce in ce mai mare in momentul in care fatul incepe sa isi traiasca viata lui, acolo, inauntru … in femeie si in mama.

Putem pansa oricat sufletele noastre, cu absolut orice, insa daca in suflet mai purtam suparari pe mama, pentru orice ar fi facut sau pentru orice nu a facut, pentru orice ar fi spus si a durut sau orice nu a spus si iarasi a durut, pentru tot ce a vrut sau nu a vrut sau pentru tot ce nu a putut, ceva din noi traieste in permanenta in trecut si produce un ecou de suferinta in viata noastra de acum.

Atat ca femei cat si ca barbati, acest ecou de suferinta nu ne lasa sa ne dezvoltam complet, sa ne acceptam si sa inflorim din propria feminitate respectiv masculinitate, nu ne lasa sa cream viatã, stari, relatii, decat conditionat de prezenta unor stimuli din exterior, care ar trebui sa  poata sa trezeasca in noi, ceea ce nu putem trezi chiar noi, purtand in suflete acest ecou de suferinta, iar alegerea partenerilor nostri poate intampina dificultati in a se realiza in acord cu sine.

Mai mult decat atat, calitatea de a fi mama respectiv tata, pot fi influentate in ascuns de ecourile pe care le purtam in noi, iar copiii nostri pot fi receptori si purtatori activi ai lor, ducand mai departe suferinta intr-o realitate in care o intalnim apoi cu totii.

Supararea pe mama noastra care este “poarta vietii”, este o suparare care poate produce efecte pana in adancul fiintei noastre, pana la izvorul de resurse pe care il folosim in aceasta viata, motiv pentru care aceasta suparare poate deveni cateodata, sursa unor boli de natura feminina, sau la barbati ale organelor masculine.

Va invit astfel la un seminar, la care pot participa deopotriva persoanele de sex feminin cat si masculin, pentru a aduce pace si intelegere in trecutul si prezentul nostru, in noi insine, in relatia cu mama, in relatia cu partenerii si copiii nostri cat si in viitorul nostru, prin cresterea probabilitatii intalnirii persoanei potrivite.  Seminarul este un seminar de vindecare sufleteasca.

Seminarul  contine:

 • experiente individuale/echipa/grup care pot favoriza eliberarea si transformarea constructiva a unor incarcaturi emotionale apasatoare si obiceiuri de gandire si comportament ce produc ecouri (inca), in prezent.
 • informatii (originale) ajutatoare prin exemple (reale) si discutii pe marginea experientelor, care favorizeaza constientizarea unor cauze si comportamente, precum si constientizarea/intelegerea unor aspecte importante pentru a ne regasi echilibrul interior si echilibrul in relatii
 • notiuni de etica in lucrul cu sine si lucrul pe relatii (munca de vindecare nu se efectueaza oricum, este necesara o constientizare a implicatiilor acestei munci de reconstructie si asezare a unor structuri interne pentru a se intampla intr-un mod benefic pentru toti cei implicati, respectand dorinte, temeri, dureri si  intelegeri interioare pe care nu toata lumea este pregatita sa le elibereze inca)
 • timp pentru intrebari si integrarea experientelor 

Detalii organizatorice:

 • Joi 14 aprilie 2016- orele 18:00 – 21:00 
 • Joi 5 mai 2016 – orele 18:00 – 21:00 (cu eventuale prelungiri)
 • Joi 2 iunie 2016 – orele 18:00 – 21:00 (cu eventuale prelungiri)
 • Joi 2 martie 2017 – orele 18:00 – 21:00  (cu eventuale prelungiri)
 • Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie. Locurile sunt limitate.
 • Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare. Aceste intalniri sunt intalniri de facilitare energetica si informationala.
 • Seminarul este interactiv si intensiv – va rog veniti pregatiti pentru o seara de lucru cu dvs. insiva/interiorul dvs. 

*Daca credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.*

Pentru testimoniale clic va rog, aici.

Va multumesc si va doresc o experienta cat mai placuta si folositoare!

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.