Cursuri si evenimente

© Relatia cu sine – Eveniment 29 aprilie 2015

© Relatia cu sine – Eveniment 29 aprilie 2015

In toata aceasta imprejurare a vietii, inainte sa fim in apropierea fizica a oricarui om de pe acest pamant, suntem, noi cu noi.

Suntem fiinta alaturi de care suntem in cea mai intima proximitate in fiecare clipa, insa cat de aproape ne simtim de fapt, de propria fiinta …?

De multe ori am constatat la modul practic, ca exista fata de propria fiinta un sentiment de indepartare, sentiment incurajat de multe ori si de parerile care exista cu privire la ce suntem si la ce traim, la sensul vietii si al evolutiei noastre.

Aceasta indepartare de propria fiinta, limiteaza mult insa apropierea de resursele interne pentru vindecare, pentru claritate, pentru tonus fizic, psihic si emotional, pentru creativitate, pentru bucuria de a fi si de a infaptui, pentru bucuria de a ne cunoaste prin relatii.

Ori cu resurse limitate in toate aceste sensuri, nu putem crea decat cel mult tot ceea ce am mai creat si ne nemultumeste.

Avand in vedere toate acestea am dedicat acest eveniment relatiei cu noi insine pentru a incuraja 0 apropiere autentica fata de propria fiinta, in intregimea ei, atat de cele mai dorite aspecte ale noastre cat si de acele aspecte pe care poate nu le intelegem sau uneori, ne dor ori se intampla si nu ne multumesc.

***

Intelegerea atat cat este necesar pentru fiecare dintre noi a felului in care exprimam ceea ce suntem, a felului in care actionam si reactionam, a mecanismelor prin care invatam si stocam in noi informatii si emotii, prin care gestionam eficient sau nu, experientele de viata si evolutia pe care o traim, este un aspect important al vietii noastre deoarece acest fapt, ne permite sa ne mentinem constient interior si exterior, in echilibru in orice circumstanta a vietii noastre,  apreciind realitatea cat mai in acord cu ceea ce de fapt se intampla, deschisi emotional si impartasind la modul sanatos emotii.

Totodata extinderea cunoasterii noastre la materia subtila, la partea care nu se vede dar se simte a vietii si a fiintei umane, ne ofera o vedere mai extinsa asupra propriei persoane si un acces mai direct la o sursa de resurse pe care nu o putem palpa la modul material insa o putem simti si ne apartine, sursa din care folosim in timpul vietii si in momentele de stres si de intrebari, nefiind constienti de ea, prea putin pentru a reusi sa fim in echilibru.

Acest lucru ne predispune la a cauta surse de energie si de vitalitate in exterior crescand riscul aparitiei unor dependente. Pe termen lung poate aparea scaderea capacitatii proprii de ne descurca, cresterea anxietatii, amplificarea fricilor ce tin de viitor si alte cateva elemente ce ne indeparteaza de bucuria de a fi in viata, de la a avea o vitalitate buna, de la a fi motivati, de la a avea idei si de la a le duce la implinire.

Cand toate acestea se intampla si de multe ori nu trebuie neaparat sa ajungem pana chiar la toate acestea, ne intoarcem impotriva noastra si ne inchidem. Devenim atunci si mai conditionati de mediu si de resursele din exterior si viata incepe sa devina un proces care ne solicita din ce in ce mai mult efort.

***

Acest seminar ne repune, prin informatii si prin experiente practice de autocunoastere si conectare, intr-o stare de prietenie constienta cu propria fiinta, prin care avem ocazia de a fi intr-un contact benefic cu sursa de resurse din interior. 

Seminarul va contine experiente in proportie de 60% si informatie transmisa in proportie de 40%. Informatiile si experientele sunt originale.

***

Date de desfasurare:

 • vineri 27 martie 2-15, interval orar – 18:30 – 21:30
 • miercuri 29 aprilie 2015 , interval orar – 18:30 – 21:30
 • Investitia dvs. – 60 lei
 • locatia este in Bucuresti si va fi transmisa persoanelor inscrise 

  *Daca simtiti si credeti ca evenimentul poate folosi persoanelor pe care le cunoasteti, va rog sa il distribuiti.

  Testimoniale …

  Razvan – Consider ca a fost un seminar folositor si deloc obositor asortat cu prajiturele pe care tocmai ce le visasem ca ar fi foarte apreciate. Grupa s-a auto sortat intr-un fel interesant iar felul in care s-a aranjat rol play-ul a fost magic. Mai lucrez la capitolul concluzii. Materialele scrise pe flip chart le-am considerat ca un “manual de utilizare” al propriei fiinte la care trebuie sa revenim si cred ca ar fi de ajutor sa le avem acasa. Am recomandat seminarul inainte de a-l face fara sa fi avut astfel de experiente impreuna, dar asta s-a intamplat pentru ca cunosc trainer-ul si stiu din proprie experienta ca este simplu, cinstit, nedureros, autentic.

  Sorina  – “Acorda-ti zece minute de traire in momentul prezent si poti vedea frumosul din viata ca si cum cineva ti-l subliniaza cu un marker galben”. Aceasta e gandul care mi-a ramas dupa semninarul de vineri seara. Pe parcursul a mai mult de 3 ore, am descoperit un spatiu sigur si comod de exprimare onesta a sinelui, de interactiune benefica de grup precum si de captare a informatiei livrate de catre trainerul nostru de incredere Alina Mihai. Recomand acest seminar persoanelor care manifesta un real interes legat de dezvoltare personala, cunoasterea sinelui si a tuturor partilor care alcatuiesc sistemul personal. Multumesc, Alina !

  Andrei Boca  – Eu iti multumesc pentru seara de vineri si pentru toate intalnirile de dinainte, la seminarii sau in afara lor, esti o sursa de inspiratie inepuizabila, informatii curate, unele noi, altele de limpezire a ideilor, emotiilor si experientelor pe care le traiesc. Am demontat alaturi de tine multe tipare de gandire pe care le consideram adevaruri si stiu ca ai capacitatea de a apropia oamenii de adevar si de valori.

  Eu personal imi doresc sa particip mai des la evenimentele organizate de tine. Cred cu tarie ca esti un om care face lumea mai buna prin oamenii pe care ii ajuti sa se ridice si sa se regaseasca si sunt convins ca voi gasi sprijin din partea ta de fiecare data cand voi avea nevoie.

  Despre seminarul de vineri pot sa spun ca mi-a oferit o imagine mai clara a situatiei in care ma aflu, a directiei in care ar trebui sa ma indrept ca sa merg inainte. M-au ajutat mult experientele pe care le-am facut si mi-as fi dorit sa fie macar un pic mai mult timp, sa le facem pe toate. Sper sa reusesc sa si adopt ce am inteles la acest seminar, ideea principala ar fi ca trebuie sa schimb mediul si sa-mi deschid mai mult sufletul catre cei din jur. Da, recomand din toata inima, oricui are nevoie, sa apeleze la tine, fie prin evenimentele pe care le pregatesti, fie prin intalniri directe!
  ***
  Gabriela Stanila – Seminarul a fost intensiv ca de obicei, chiar daca stiam unele lucruri din alte seminarii, au fost si multe altele noi care si-au gasit drumul catre mine,  structurate asa cum le-ai prezentat au capatat o lumina noua. Cumva golurile dintre ce stiam sau credeam ca stiu si ce aflam la seminar au fost umplute si au capatat sens. Experienta cu biletele trase din cos, a fost una vindecatoare. Pe drumul de intoarcere am inteles ca nu e gresit sa fiu atat de intrebatoare, ca e nevoie de mai multa indulgenta cu mine insami, ca asprimea nu duce decat la un conflict si mai mare. Si am inteles ca intretinerea unui conflict mare inseamna a abuza de mine si ca unele dintre convingeri/credinte sunt imaginare. Si cu siguranta lista mai continua…
   
  Prestatia trainer-ului a fost una care intareste convingerea ca Alina e intr-o continua transformare in mai bine si e o binecuvantare sa fii in preajma ei, cat si o sursa de inspiratie ca se poate implini transformarea prin gasirea Adevarului.
   
  Recomand cu caldura, consideratie si convingere acest seminar, ca si pe toate celelalte. Cred ca raspunsul la aceasta intrebare l-am inceput vorbind despre prestatia trainer-ului. Un alt motiv este acela ca doar prin introspectie poti sa cunosti realitatea, iar aici Alina se pricepe de minune in a ajuta procesul.
  ***
  ***
  ***
  Va multumesc cu drag pentru participare si pentru feedback-urile calduroase !
  ***

  Va astept cu drag !

  Cu drag,

  Autor, Alina Mihai 
  Coaching • Consiliere • Terapie
  Sedinte individuale si evenimente 

  Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
  Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.