Cursuri si evenimente

Relatia cu sine – weekend dedicat 9 – 11 ianuarie 2015

Relatia cu sine – weekend dedicat 9 – 11 ianuarie 2015

In toata aceasta imprejurare a vietii, inainte sa fim in apropierea fizica a oricarui om de pe acest pamant, suntem, noi cu noi.

Suntem fiinta alaturi de care suntem in cea mai intima proximitate in fiecare clipa si este esential sa fim apropiati de propria fiinta, in intregimea ei, atat de cel mai luminos aspect cat si de cel mai nedorit de noi, aspect al nostru.

Weekendul urmator este dedicat relatiei cu sine printr-un program la care puteti participa in felul urmator:

  • vineri 9 ianuarie 2014 intre orele 19:00 – 21:30 – intalnire de grup pe tema relatiei cu sine.
    • Pentru persoanele care opteaza si pentru o sedinta individuala, participarea este gratuita.
    • Persoanele care nu opteaza si pentru o sedinta individuala, sunt rugate sa participe financiar cu o contributie de 40 de lei.
  • sambata 10 ianuarie, duminica 11 ianuarie incepand cu ora 10:00 – intalniri individuale, pentru aprofundari particularizate. Detalii despre caracterul general al acestor intalniri puteti gasi in continuare. Se vor aborda in particular, situatiile, dorintele, preocuparile dvs.

Sesiunile terapeutice pentru sine, reprezinta un proces de consultanta respectiv facilitare energetica si informationala cu efect terapeutic, de apropiere autentica fata de propria fiinta si cu accent pe dezvoltarea capacitatii dvs. de a va accesa si gestiona cat mai independent, firesc si eficient resursele, viata si propriul proces de evolutie si transformare.

Intelegerea atat cat este necesar pentru fiecare dintre noi a felului in care actionam si reactionam, a mecanismelor prin care invatam si stocam in noi informatii si emotii, prin care gestionam eficient sau nu, experientele de viata si evolutia pe care le traim, este un aspect important al vietii noastre deoarece acest fapt, ne permite sa ne mentinem constient interior si exterior, in echilibru in orice circumstanta a vietii noastre, capabili fiind in continuare de a participa la viata apreciind cat mai corect realitatea, deschisi emotional si impartasind la modul sanatos emotii.

Totodata extinderea cunoasterii noastre la materia subtila, la partea energetica a vietii si a fiintei umane, ne ofera o vedere mai extinsa asupra propriei persoane, o intelegere mai completa asupra felului in care se creeaza experientele de viata si un acces mai direct la o sursa de resurse pe care nu o putem palpa la modul material insa o putem simti si ne apartine, sursa din care folosim in timpul vietii si in momentele de stres nefiind constienti de ea, prea putin pentru a reusi sa fim in echilibru.

Acest lucru ne predispune la a cauta surse de energie si de vitalitate in exterior crescand riscul aparitiei unor dependente. Pe termen lung poate aparea scaderea capacitatii proprii de ne descurca, cresterea anxietatii, amplificarea fricilor ce tin de viitor si alte cateva elemente ce ne indeparteaza de bucuria de a fi in viata, de la a avea o vitalitate buna, de la a fi motivati, a avea idei si de a le duce la implinire.

Prin acest proces de consultanta si facilitare, va veti simti din ce in ce mai imputerniciti sa va traiti viata si sa va faceti propriile alegeri fara teama, deoarece veti fi in contact din ce in ce mai constient cu resursele interioare pe care le aveti, veti fi in contact cu si va veti intelege, propriile emotii si veti gasi un mod corect de a folosi resursele din exterior.

Este binefacator sa avem un sprijin la nevoie, insa este la fel de binefacator sa ne fim la modul constient si sanatos, propriul sprijin atunci cand e nevoie.

Accentul este pus atat pe gestionarea eficienta a momentului prezent pe il care traversati si va preocupa, cat si pe dezvoltarea propriului dvs. discernamant, a calitatilor, valorilor, abilitatilor inscrise prin nasterea pe acest pamant in fiecare dintre noi, pentru a beneficia de o incredere reala si autentica in sine, in ceea ce priveste gestionarea situatiilor de viata in prezent si in viitor, pe termen cat mai lung.

Sesiunile terapeutice se realizeaza prin implicarea/activarea gandirii creative, experiente de constientizare si dialog terapeutic la nivelul vibratiei personale si sunt un proces personalizat pentru fiecare persoana.

Aplicabilitate – sesiunile terapeutice pentru sine sunt potrivite atat pentru situatii sau necesitati punctuale cat si pentru un demers mai de durata, pentru un context personal dar si pentru un context profesional si de afaceri.

Durata este de o ora jumatate. Numarul de sedinte pe zi, este limitat.

Pentru alte informatii accesati va rog,  pagina – Sesiuni terapeutice

Programarile si anuntarea participarii dvs. se pot face:

– telefonic la numarul 0727.157.947

Va multumesc si va astept cu inima deschisa !

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.