Cursuri si evenimente

Sesiuni individuale Cluj 15, 16 septembrie 2012

Sesiuni individuale Cluj

In perioada 14 septembrie 2012 – 17 septembrie 2012 exista posibilitatea organizarii de sesiuni individuale in Cluj. Acestea se desfasoara sambata 15 septembrie si duminica 16 septembrie.

Sesiunile individuale de lucru vibrational – energetic prin racordare directa la camp, privesc armonizarea tuturor aspectelor fiintei umane fizic, emotional, mental si planul constiintei precum si echilibrarea evenimentelor de viata, trecut, prezent si viitor, prin facilitarea energetica si informationala a unei stari de vindecare cu un continut cat mai direct si propriu dvs.

Se realizeaza in acelasi timp o legatura mai profunda si directa cu sine si se prezinta atat detalii generale cat si personalizate pentru realizarea potentialului propriu de a va gestiona.

Informatia si lucrul energetic sunt abordate la modul universal, respectand si tinand cont de structura, apartenenta si orientarea fiecarei persoane in parte. Se adreseaza planul constiintei si se lucreaza la nivelul vibratiei personale.

Nu se folosesc tehnici de sondare a mintii sau a subconstientului.

Sesiunile individuale au o abordare integrata si contin elemente de consultanta pentru relatia la nivel profund cu sine si autogestionare, elemente de mediere a relatiilor, eliberarea constiintei si echilibrare energetica.

Toate acestea pot fi accesate pentru detalii in pagina de sesiuni individuale.

Desfasurare – Durata unei sesiuni individuale este de 1 ora si jumatate. Eventualele depasiri de durata nu vor genera un cost suplimentar.

Participare financiara  – Costul pentru o sesiune individuala este de 180 lei si include toate costurile necesare deplasarii, organizarii si rezervarii salii. Dupa fiecare sesiune se elibereaza bon fiscal.

! In functie de numarul de participanti, costul final poate fi mai mic.

Multumesc tuturor celor care au facut posibila cazarea gratuita in Cluj si rezervarea salii!

Detalii de inscriere – Inscrierea se face pana in data de 10 septembrie 2012, pe baza unui document in care se prezinta toate detaliile necesare.

Pentru detalii cu privire la desfasurare, modalitatea de plata si inscriere va rog sa apelati la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

 Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

 

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.