Refacerea structurii personale

© Refacerea structurii personale si calea catre sine – 21 iulie 2012

©  Refacerea structurii personale si calea catre sine – seminar de purificare si refacerea structurii – 21 iulie 2012

Refacerea structurii personale este un proces de transformare si aliniere la nivel profund, la care fiinta noastra participa in intregul ei si prin care isi poate regenera structura atat din punct de vedere informational cat si energetic.

Acest proces poate marca un moment sau o etapa de trecere catre un alt nivel de constiinta sau o alta stare catre care deseori simtim deja ca ne indreptam si este un proces de renastere interioara, de vindecare si integrare a trecutului si de adunare/colectare a resurselor pe care le avem pentru a trai cat mai prezent sau constient, momentul sau etapa de viata si evolutie in care ne aflam.

Etapa actuala de evolutie este o etapa in care constientizam cat mai deplin ceea ce suntem, in care experimentam din ce in ce mai mult natura subtila pe care o avem, este o etapa in care ajungem la cauzele a ceea ce traim, in care invatam ce inseamna sa traim viata in acord cu noi insine ca intreg, ce inseamna sa fim in contact cu trupul pe care il avem si sa ascultam cerinta lui, ce inseamna sa fim in contact cu emotiile pe care le avem si sa le intelegem traindu-le in echilibru, ce inseamna si de unde vin gandurile pe care le avem si cum putem sa ne bucuram de claritatea mintii si de pacea ei, inseamna sa ne dam seama de valoarea constiintei, sa facem pace cu trecutul si sa lasam viitorul sa se intample in timp ce ne traim cat mai prezent, evenimentele de viata, situatiile, dorintele, relatiile, momentul, este o etapa in care multi descopera adevaratul drum in viata si capacitatea de a il urma si implini. 

Fiecare dintre aceste elemente care descriu numai in parte caracteristicile acestei etape pe care o traversam, fac parte dintr-un intreg care contine mai multe elemente si au o importanta reala pentru ceea ce traim si pentru felul in care ne luam deciziile de viata.

Procedura de refacere a structurii personale este o procedura curata prin care tipare de gandire sau structuri energetice si informationale, care ne-au insotit pana in acest moment sunt eliberate in timp ce noi suntem in masura sa ne integram invatamintele de viata, ca o sursa proprie si un aport suplimentar de informatie si energie, dintr-o etapa pe care am traversat-o orientandu-ne atat constient cat si inconstient si prin prisma lor.

Atunci cand aceste tipare sau structuri care ne apartin sau sunt adoptate sau preluate de noi din exterior, nu sunt eliberate la timpul potrivit, acumulam in continutul nostru, trup, emotii, minte, constiinta, alte structuri energetice si informationale care pot aglomera in timp un discurs interior in care devine greu sa mai deosebim “ vocea gandului curat” care ne ghideaza, iar noi putem trai in continuare viata, inconstient prin prisma lor, simtind deseori nepotriviri intre cine suntem si ceea ce traim si dezvoltand rezistente la propriul drum si la propria evolutie, la propriul bine, la implinirile pe care le dorim sau la starea de eliberare pe care am putea sa o traim.

Prin eliberarea structurilor care si-au implinit un rost sau nu ne apartin si pe care le putem mentine constient si/sau inconstient in noi, eliberam informatia noastra pura si originala care e deja in noi, codul energetic clar al destinului si al drumului pe care il avem, precum si resursele mentale, emotionale, spirituale din tot ceea ce am trait pana acum.

Se deschid astfel perspective de comunicare clara la nivel interior, se genereaza stabilizarea naturala a noastra in vederea protejarii de influentele din exterior, se deschid posibilitati de vindecare atat in ceea ce ne priveste cat si pentru cei cu care venim in contact in mod direct si indirect, precum si noi posibilitati de conectare la intreg campul experientei pe care o traim, al constiintei si cunoasterii universale care ne inconjoara.

Pentru ca omul sa functioneze in armonie in raport cu sine si cu tot ceea ce exista, este necesar ca structura lui sa fie imbinata cat mai armonios posibil, sa fie cat se poate de curata de influentele nepotrivite, sa fie aliniata la un punct de referinta ce exista in interior.

Refacerea structurii personale este destinata in totalitate eliberarii intregului structurii dvs. ( corp fizic, mental, emotional, spiritual si planul constiintei) de tot ceea ce nu va apartine si/sau se mentine in campul dvs. in mod artificial si fara acordul dvs. constient, pentru a va regasi capacitatea de functionare ca intreg si o minte cat mai clara sau cu alte cuvinte este destinata, eliberarii informatiei dvs. originale pentru a-i reda un drept cat mai deplin in a lucra pentru dvs. cat mai neconditionat atat interior cat si exterior si se va lucra in sprijinul echilibrarii si al armoniei.

Pregatirea dvs. se face pe nuantele care sunt potrivite in acest moment al vietii si al evolutiei dvs. a fi adresate, prin aplicatii practice de rol si/sau prin lucru vibrational – energetic prin racordare directa la camp, urmarind principala cauza cu rol determinant in mentinerea unei situatii de viata stagnante, a unei confuzii generale sau in mod particular localizate, a unor procese si evenimente de viata cu consecinte generatoare de tensiune si de alegeri nepotrivite si facute sub impuls, a mentinerii unor disfunctionalitati fizice care isi au originea in asocieri de ordin informational ce nu reflecta realitatea dvs. profund interioara.

Astfel, printre beneficiile refacerii structurii personale sunt: o mai mare claritate in general si/sau cu privire la directia in viata, o curgere mai lina si mai activa a propriei energii de viata, capacitate crescuta de autovindecare, o emisie energetica curata, calitati si resurse spirituale activate, un potential crescut de echilibru in relatii, o mai buna cunoastere a mediului subtil interior/exterior, o mai buna intelegere a contextului/situatiei de viata, o mai buna conectare cu sine, cu experientele de viata pe care le traim si cu sursa existentei noastre.

Din continut vor face parte:

– detalii despre structuri si “structura personala”
– detalii despre etapele constientizarii de sine
– cum se genereaza experientele de viata
– elemente de interconectare
– exemple de tipare si felul in care ne afecteaza
– detalii despre refacerea structurii personale: proces, cunoastere, acces
– refacerea structurii – procedura individuala
– informatii despre auto-asistare, informatii pe care le putem folosi
in orice alt moment al vietii noastre in care putem simti nevoia.

Seminarul va contine si evaluari ale starilor de raport interioare pentru fiecare participant in parte.

Data si desfasurare:

– sambata 21 iulie 2012, orele 10:00 – 18 :00

Cost – 140 lei.

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

* Refacerea structurii personale poate fi acordata si individual, la cerere. Cursul poate fi organizat si in tara.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.