Refacerea structurii personale

© Sedinte de refacere a structurii – 9 iunie 2011

©  Sedinte de refacere a structurii – 9 iunie  2011

Refacerea structurii descrie un proces profund de transformare la care fiinta noastra participa in intregul ei si prin care isi poate regenera structura atat din punct de vedere informational cat si energetic.

Este un eveniment care marcheaza un moment sau o etapa de trecere catre un alt nivel de constiinta catre care deseori simtim deja ca ne indreptam. Un proces de renastere interioara, de vindecare si integrare a “trecutului” si de capacitare a resurselor pe care le avem pentru a trai cat mai prezent momentul sau etapa de viata in care ne aflam.

O parte din tiparele de existenta – structuri energetice si informationale –  care ne-au insotit pana in acest moment sunt eliberate in timp ce noi suntem in masura sa integram invataminte de viata, ca o sursa proprie si un aport suplimentar de energie, dintr-o etapa pe care am traversat-o orientandu-ne atat constient cat si inconstient si prin prisma lor.

Se deschid astfel noi perspective de comunicare si vindecare in ceea ce ne priveste cat si pentru cei cu care venim in contact in mod direct, precum si noi posibilitati de conectare la  intreg campul constiintei si cunoasterii universale care ne inconjoara.

Acest proces are loc in acord cu momentul de viata si evolutie in care se afla fiecare si dupa formula propriei constiinte si structuri.

Este recomandat celor care au parcurs etape de schimbare in viata lor sau mai sunt inca in “interior” si doresc echilibrare, celor care simt ca sunt in preajma unui inceput sau doresc asa ceva precum si celor care simt ca isi doresc echilibru, sens si orientare in viata si in evolutia pe care o traiesc.

Data si desfasurare:

joi 9 iunie 2011, orele 17:30 – 21:00

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

Pentru inscriere este necesara completarea unui formular cu datele dvs. personale pe care il puteti solicita  prin intermediul urmatoarelor date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.