Refacerea structurii personale

© Refacerea structurii personale – SEDINTE INDIVIDUALE

©  Refacerea structurii personale – sedinte individuale

Refacerea structurii personale este  un proces profund de transformare si aliniere la sine la care fiinta noastra participa in intregul ei si prin care isi poate regenera structura atat din punct de vedere informational cat si energetic.

Acest proces poate marca un moment sau o etapa de trecere catre un alt nivel de constiinta catre care deseori simtim deja ca ne indreptam si este un proces de renastere interioara, de vindecare si integrare a “trecutului” si de adunare/colectare a resurselor pe care le avem pentru a trai cat mai prezent sau constient, momentul sau etapa de viata si evolutie in care ne aflam.

Etapa actuala de evolutie  este o etapa in care constientizam cat mai  deplin ce suntem si ce inseamna  sa traim viata la nivel de sine si intreg, in care ne completam echilibrarea si integrarea energiilor de la nivel de suflet, o etapa in care  avem acces din ce in ce mai mult la adevarul de dincolo de forma eliberandu-ne de paradigmele pe care le purtam in mintea noastra cu privire la orice si o etapa in care ne regasim ca spirit, in care incepem sa fim noi insine si sa pasim pe drumul nostru propriu, singurul drum care ne apartine intrutotul.

Procedura de refacere a structurii personale este o procedura curata prin care tipare de existenta, structuri energetice si informationale, care ne-au insotit pana in acest moment sunt eliberate in timp ce noi suntem in masura sa integram invataminte de viata, ca o sursa proprie si un aport suplimentar de informatie si energie, dintr-o etapa pe care am traversat-o orientandu-ne atat constient cat si inconstient si prin prisma lor.

Atunci cand aceste tipare sau structuri care ne apartin sau sunt adoptate de noi din exterior, prin diverse legaminte, “atractie”, sau “permisiune la nivel subtil” prin “simpatie” ori un alt gen de implicare, nu sunt eliberate la timpul potrivit, acumulam structuri care pot aglomera un discurs interior in care devine greu sa mai deosebim “ vocea gandului curat” care ne apartine si este pentru noi, iar noi putem trai in continuare viata, inconstient prin prisma lor, simtind deseori “nepotriviri” intre noi si ce traim si dezvoltand rezistente la propriul drum si la propria evolutie sau eliberare.

Prin eliberarea structurilor care si-au implinit un rost sau nu ne apartin si pe care le putem mentine constient si/sau inconstient prin obisnuinta, teama sau atasament in structura noastra pentru a da numai cateva exemple, eliberam informatia noastra pura si originala, care e deja in noi.

Se deschid  astfel perspective de comunicare clara la nivel interior, se genereaza stabilizarea naturala a structurii noastre in vederea protejarii de influentele din exterior, se deschid posibilitati de vindecare atat in ceea ce ne priveste cat si pentru cei cu care venim in contact in mod direct si indirect, precum si posibilitati de conectare la  intreg campul constiintei si cunoasterii universale care ne inconjoara, dezvoltand in acest fel apartenenta la sine si intreg si aducand in toate siguranta.

Refacerea structurii personale este destinata in totalitate  eliberarii intregului  structurii dvs. ( corp fizic, mental, emotional, spiritual si planul constiintei) de tot ceea ce nu va apartine si/sau se mentine in campul dvs. in mod artificial si fara acordul dvs. constient, pentru a va regasi capacitatea de functionare ca intreg si o minte clara sau cu alte cuvinte este destinata in totalitate, eliberarii informatiei dvs. originale pentru a-i reda un drept cat mai deplin in a lucra pentru dvs. cat mai neconditionat atat interior cat si exterior.

Baze si acorduri:

Refacerea structurii personale faciliteaza profund o conexiune cat mai simpla, directa si profunda cu cine suntem noi, cu esenta a ceea ce traim si cu energia pura a acestui univers si  are la baza o cunoastere proprie si o cunoastere universala, accesate prin experienta atingerii directe a propriei adancimi si prin experienta constientizarii si integrarii propriei dimensiuni (detalii in despre mine si drumul meu).

Refacerea structurii personale este un proces ce are loc in acord cu momentul de viata si evolutie in care se afla fiecare dintre dvs. si dupa “formula” propriei dvs. constiinte si structuri. Pregatirea de grup si individuala au rolul de a determina “locul si momentul” in care sunteti si de a sprijini armonizarea la nivel de sine a intregii proceduri.

Este recomandata celor care au parcurs etape de schimbare in viata lor sau mai sunt inca in “interior” si doresc echilibrare, celor care simt ca sunt in preajma unui inceput sau doresc asa ceva, celor care simt ca isi doresc echilibru, sens, cunoastere  si orientare in viata si in evolutia pe care o traiesc, pentru cei care isi doresc sa sprijine vindecarea partilor fizice si nu numai, afectate de un anume tip de gandire si celor care isi doresc implinire la nivel de sine.

Individual, procedura poate fi utila si in situatii delicate, uneori considerate grave, sau in cazuri de urgenta, deoarece este o procedura de purificare in camp subtil destul de ampla, cu efecte vizibile si la nivelul mintii noastre, la nivel emotional si la nivelul corpului fizic.

Refacerea structurii personale lucreaza pe toate axele structurii (vezi foto) in ideea de pune in armonie toate nivelele pe care le avem, generandu-se in final o armonie intre ele, o viziune unitara, o stare fizica corespunzatoare potentialului dvs. de a va vindeca si de a va sustine, un comportament cat mai congruent, perceptie clara fara contradictii asupra a ceea ce este de facut in viata.

Sesiunile pot fi de 60 de minute sau de 120 de minute. In cazul sesiunilor mai lungi, puteti beneficia de mai multe informatii si de o sesiune de lucru la care puteti participa si dvs., datorita unui timp mai generos pe care il putem avea impreuna, de a lucra situatia dvs.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

– Refacerea structurii personale ca procedura individuala, se poate programa si in zilele de weekend.

– Atat sedintele individuale cat si cursurile de refacere a structurii personale pot fi organizate la cerere si pot avea loc atat in Bucuresti cat si in tara. Pentru detalii, apelati va rog la datele de contact.

Pentru detalii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai
 Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.