Refacerea structurii personale

© Refacerea structurii personale – 20 august 2011

©  Refacerea structurii personale – 20 august  2011

Procesul de refacere a structurii personale este un proces profund de transformare la care fiinta noastra participa in intregul ei si prin care isi poate regenera structura atat din punct de vedere informational cat si energetic.

Este un eveniment care marcheaza un moment sau o etapa de trecere catre un alt nivel de constiinta catre care deseori simtim deja ca ne indreptam. Un proces de renastere interioara, de vindecare si integrare a “trecutului” si de capacitare a resurselor pe care le avem pentru a trai cat mai prezent momentul sau etapa de viata si evolutie in care ne aflam.

Etapa actuala de evolutie  este o etapa in care constientizam cat mai  deplin ce suntem si ce inseamna  sa traim viata ca intreg, etapa in care  avem acces din ce in ce mai mult la adevarul de dincolo de forma eliberandu-ne de paradigmele pe care le purtam in mintea noastra cu privire la orice.

O parte din tiparele de existenta – structuri energetice si informationale –  care ne-au insotit pana in acest moment sunt eliberate in timp ce noi suntem in masura sa integram invataminte de viata, ca o sursa proprie si un aport suplimentar de energie, dintr-o etapa pe care am traversat-o orientandu-ne atat constient cat si inconstient si prin prisma lor.

Atunci cand aceste tipare sau structuri care ne apartin sau sunt adoptate de noi din exterior, prin diverse legaminte, “atractie”, sau “permisiune la nivel subtil” prin “simpatie” ori un alt gen de implicare, nu sunt eliberate, acumulam structuri care pot aglomera un discurs interior in care devine greu sa mai deosebim “ vocea gandului curat” care ne apartine si este pentru noi, iar noi putem trai in continuare viata, inconstient prin prisma lor, simtind deseori “nepotriviri” intre noi si ce traim, dezvoltand rezistente la propriul drum si la propria eliberare.

Prin eliberarea structurilor care si-au implinit un rost sau nu ne apartin, eliberam informatia noastra care e in noi. Se deschid  astfel perspective de comunicare clara la nivel interior, se genereaza stabilizarea structurii noastre, se deschid posibilitati de vindecare atat in ceea ce ne priveste cat si pentru cei cu care venim in contact in mod direct si indirect, precum si posibilitati de conectare la  intreg campul constiintei si cunoasterii universale care ne inconjoara, dezvoltand in acest fel apartenenta la sine si intreg si aducand in toate siguranta.

Vom cunoaste o parte din tiparele existentiale care ne compun structura mintii filtrand informatia pura si cunoasterea adevarata, in scenariul si structura lor precum si alte informati:

– despre camp si conexiune, despre integrare si alinierea la drumul personal de viata,
– despre structuri interne si externe si felul in care putem sa adopta structuri,
– despre comunicarea si indrumarea la nivel de sine si comunicarea la nivel de constiinta,
– despre etapele de evolutie pe care le putem traversa ca forma de constiinta intrupata pe pamant

Vor fi aplicatii pentru grup cat si pentru situatia de viata a fiecaruia. Acest proces este un proces ce are loc in acord cu momentul de viata si evolutie in care se afla fiecare si dupa “formula” propriei constiinte si structuri.

Informatiile despre auto-asistare pot fi folosite in orice alt moment al vietii noastre in care putem simti nevoia.

Data si desfasurare:

sambata 20 august 2011, orele 10:00 – 16 :00

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

* Refacerea structurala poate fi acordata si individual, la cerere.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.