Refacerea structurii personale

© Refacerea structurii personale – 9 iulie 2011

©  Refacerea structurii personale – 9 iulie  2011

Procesul de refacere a structurii personale este un proces  profund de transformare la care fiinta noastra participa in intregul ei si prin care isi poate regenera structura atat din punct de vedere informational cat si energetic.

Este un eveniment care marcheaza un moment sau o etapa de trecere catre un alt nivel de constiinta catre care deseori simtim deja ca ne indreptam. Un proces de renastere interioara, de vindecare si integrare a “trecutului” si de capacitare a resurselor pe care le avem pentru a trai cat mai prezent momentul sau etapa de viata in care ne aflam.

O parte din tiparele de existenta – structuri energetice si informationale –  care ne-au insotit pana in acest moment sunt eliberate in timp ce noi suntem in masura sa integram invataminte de viata, ca o sursa proprie si un aport suplimentar de energie, dintr-o etapa pe care am traversat-o orientandu-ne atat constient cat si inconstient si prin prisma lor.

Atunci cand aceste tipare sau structuri care ne apartin sau sunt adoptate de noi din exterior, prin diverse legaminte, “atractie”, sau “permisiune la nivel subtil” prin “simpatie” ori un alt gen de implicare, nu sunt eliberate, acumulam structuri care pot aglomera un discurs interior in care devine greu sa mai deosebim “ vocea gandului curat” care ne apartine si este pentru noi, iar noi putem trai in continuare viata, inconstient prin prisma lor, simtind deseori “nepotriviri” intre noi si ce traim.

Prin eliberarea structurilor care si-au implinit un rost sau nu ne apartin, eliberam informatia noastra care e in noi. Se deschid  astfel perspective de comunicare clara la nivel interior, se genereaza stabilizarea structurii noastre, se deschid posibilitati de vindecare atat in ceea ce ne priveste cat si pentru cei cu care venim in contact in mod direct, precum si posibilitati de conectare la  intreg campul constiintei si cunoasterii universale care ne inconjoara, dezvoltand in acest fel apartenenta la sine si intreg si aducand in toate siguranta.

Acest proces este un proces ce are loc in acord cu momentul de viata si evolutie in care se afla fiecare si dupa “formula” propriei constiinte si structuri.

Este recomandat celor care au parcurs etape de schimbare in viata lor sau mai sunt inca in “interior” si doresc echilibrare, celor care simt ca sunt in preajma unui inceput sau doresc asa ceva precum si celor care simt ca isi doresc echilibru, sens si orientare in viata si in evolutia pe care o traiesc.

Se vor oferi si alte informatii aplicate pe situatie:

– despre camp si conexiune, despre integrare si alinierea la drumul personal de viata, despre forme de posesie si cum putem adopta structuri din exterior, despre comunicarea si indrumarea la nivel de sine si comunicarea la nivel de constiinta, precum si alte informatii potrivite energiei de grup ce se va constitui.

Informatiile despre auto-asistare pot fi folosite in orice alt moment al vietii noastre in care putem simti nevoia.

Data si desfasurare:

sambata 9 iulie 2011, orele 10:00 – 16 :00

Nota: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

Locatia este in Bucuresti si va fi comunicata celor care se vor inscrie.

* Refacerea structurii poate fi acordata si individual, la cerere.

Pentru informatii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.