Refacerea structurii personale

© Refacerea structurii personale 2,3,4 mai 2014 – Sedinte individuale BUCURESTI

©  Refacerea structurii personale 2,3,4 mai 2014 – sedinte individuale BUCURESTI

Refacerea structurii personale este  un proces profund de transformare si de aliniere a sinelui la care fiinta noastra participa in intregul ei si prin care isi poate regenera structura atat din punct de vedere informational cat si energetic.

Acest proces poate marca un moment sau o etapa de trecere catre un alt nivel de constiinta catre care deseori simtim deja ca ne indreptam si este un proces de renastere interioara, de vindecare si integrare a “trecutului” si de adunare/colectare a resurselor pe care le avem pentru a trai cat mai prezent sau constient, momentul sau etapa de viata si evolutie in care ne aflam.

Etapa actuala de evolutie  este o etapa in care constientizam cat mai  deplin ce suntem dincolo de aparente si ce inseamna  sa traim viata la nivel de sine si intreg, in care ne completam echilibrarea si integrarea energiilor de la nivel de suflet, o etapa in care  avem acces din ce in ce mai mult la adevarul de dincolo de forma eliberandu-ne de paradigmele pe care le purtam in mintea noastra cu privire la orice si o etapa in care ne regasim ca spirit, in care incepem sa fim noi insine si sa pasim pe drumul nostru propriu, singurul drum care ne apartine intrutotul.

Procedura de refacere a structurii personale este o procedura curata prin care tipare de existenta, structuri energetice si informationale, care ne-au insotit pana in acest moment sunt eliberate in timp ce noi suntem in masura sa integram invataminte de viata, ca o sursa proprie si un aport suplimentar de informatie si energie, dintr-o etapa pe care am traversat-o orientandu-ne atat constient cat si inconstient si prin prisma lor.

Atunci cand aceste tipare sau structuri care ne apartin sau sunt adoptate de noi din exterior, prin diverse legaminte, “atractie”, sau “permisiune la nivel subtil” prin “simpatie” ori un alt gen de implicare, nu sunt eliberate la timpul potrivit, acumulam structuri care pot aglomera un discurs interior in care devine greu sa mai deosebim “ vocea gandului curat” care ne apartine si este pentru noi, iar noi putem trai in continuare viata, inconstient prin prisma lor, simtind deseori “nepotriviri” intre noi si ce traim si dezvoltand rezistente la propriul drum si la propria evolutie sau eliberare.

Prin eliberarea structurilor care si-au implinit un rost sau nu ne apartin si pe care le putem mentine constient si/sau inconstient din obisnuinta, teama sau atasament in structura noastra pentru a da numai cateva exemple, eliberam informatia noastra pura si originala, informatia corecta, obiectiva, care e deja in noi.

Se deschid  astfel perspective de comunicare clara la nivel interior, se genereaza stabilizarea naturala a structurii noastre in vederea protejarii de influentele din exterior, se deschid posibilitati de vindecare atat in ceea ce ne priveste cat si pentru cei cu care venim in contact in mod direct si indirect, precum si posibilitati de conectare la intreg campul constiintei si cunoasterii universale care ne inconjoara, dezvoltand in acest fel apartenenta la sine si intreg si aducand in toate siguranta.

Refacerea structurii personale este destinata in totalitate  eliberarii intregului  structurii dvs. ( corp fizic, mental, emotional, spiritual si planul constiintei) de tot ceea ce nu va apartine si/sau se mentine in campul dvs. in mod artificial si fara acordul dvs. constient, pentru a va regasi capacitatea de functionare ca intreg si o minte clara sau cu alte cuvinte este destinata in totalitate, eliberarii informatiei dvs. originale pentru a-i reda un drept cat mai deplin in a lucra pentru dvs. cat mai neconditionat atat interior cat si exterior.

Baze si acorduri:

Refacerea structurii personale faciliteaza profund o conexiune cat mai simpla, directa si profunda cu cine suntem noi, cu esenta a ceea ce traim si cu energia pura a acestui univers si  are la baza o cunoastere proprie si o cunoastere universala, accesate prin experienta atingerii directe a propriei adancimi si prin experienta constientizarii si integrarii propriei dimensiuni.

Refacerea structurii personale este un proces ce are loc in acord cu momentul de viata si evolutie in care se afla fiecare dintre dvs. si dupa formula propriei dvs. constiinte si structuri.

Data de desfasurare

2,3,4 mai 2014 BUCURESTI, incepand cu ora 9:00

Sesiunile de refacere a structurii sunt 60 de minute Costul pentru o sesiune de lucru de 60 minute – 80 lei. Pentru mai multe informatii, se poate opta si pentru sesiuni cu durata de 1 ora jumatate. Costul pentru aceste sesiuni este de 120 lei. 

La inscriere va rog mult sa specificati durata pentru care ati optat. Programarile se vor face de comun acord, in ordinea inscrierii si in functie de spatiul disponibil. Exista un numar limita de programari pe zi. Locatia va fi comunicata persoanelor care s-au inscris. Costul poate fi achitat in ziua sesiunii.

Note: Cunostintele de energetica si/sau o experienta practica in acest sens pot facilita accesul la informatie insa nu sunt neaparat necesare si nu reprezinta o conditie pentru participare.

– Atat sedintele individuale cat si cursurile de refacere a structurii personale pot fi organizate la cerere si pot avea loc atat in Bucuresti cat si in tara. Pentru detalii, apelati va rog la datele de contact.

Pentru detalii si inscriere puteti apela la urmatoarele date de contact:

– nr. de telefon – 0727.157.947 – Alina Mihai

Va multumesc si va urez o experienta cat mai folositoare tuturor!

 Toate drepturile rezervate © Alina Mihai

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.