Discernamant

E claritatea momentului in care esti. Cu tot ceea ce include el.

Si nu inseamna neaparat sa ai toata informatia de fiecare data, pentru ca ai nevoie sa stii ce e si experienta.

Ci inseamna sa stii in primul rand launtric, ca ceea ce alegi, ce faci, ce simti si ce gandesti este corect. Adica este autentic si este potrivit cu realitatea ta profund interioara si cu realitatea obiectiva a ceea ce te inconjoara.

Si e o claritate venita de dincolo de vreo asociere. La care fiinta ta participa intreaga, chiar daca undeva in tine mai exista poate, intrebari. Pentru aceste intrebari, exista in continuare viata, ca o experienta ..

***

Discernamantul, e calitatea care te ajuta sa deosebesti tot ce ajunge sau e deja in manifestare, sau ce ar putea sa fie la un moment dat sau a fost deja, manifestare.

Trecand dincolo de tot ceea ce se vede si se stie. Si e o calitate esentiala. Care te ajuta sa te definesti si sa traiesti la un moment dat, informatia ta originala.

E armonia unui acord interior cu tot ceea ce exista. Si un echilibru al tau in tot ceea ce este nemiscare pentru a ramane in echilibru si a-l aduce si aici, intr-o lume in care traim in planul material, dezechilibrul ca o forma (inca) de evolutie umana.

Si e si capacitatea de a trai corect sau potrivit cu tot contextul, ceea ce alegi, gandesti, simti si faci.

Nu tot ce este rau e rau si nu tot ce este bun e bun, asa cum este definit. Aceasta e valabil doar atunci cand credem ca adevarul este numai cel pe care il invatam din jur.

Fii cel care prin discernamant gaseste drum catre simplitate si catre adevarul din interior, catre bucuria de a fi si de a fi prezent in lume!

Si cere sau doreste-ti sa ai discernamant si il vei cunoaste!

Iar bucuria ta de viata traita in armonie cu tot ce e in jur, sa fie cale catre bucurie si pentru toti cei care isi doresc sa aiba bucurie in viata gandindu-se atat la sine cat si la cei din jur!*

Un alt articol despre discernamant - Discernamantul este un simt ce nu tine de interpretarea realitatii ...
Autor, Alina Mihai Cum inflorim si evoluam uman, profesional si spiritual prin ORICE stare si prin ORICE  experienta  
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
SPREAD THE LOVE
This entry was posted in Inspiratie intr-un cuvant ... and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *