2 thoughts on “IIsus

 1. Buna seara,

  Asa este. Precum spuneti. Si este foarte adevarat ca atunci cand adevarul incepe sa iti patrunda firea, incep miscari interioare pentru care e nevoie de un timp sa le intelegi. Uneori avem acest timp, uneori ni-l facem, alteori ne ajuta viata sau ne “impinge” intr-un fel spre asta si de multe ori ne traim miscarile interioare in paralel cu tot ce ni se intampla. Nu avem timp sa ne retragem sau nu ne putem permite atat de mult sa o facem. Insa fie si pe bucatele, fie si in paralel cu viata, pentru un cautator adevarat, exista mai mereu o cale sa inteleaga miscarile pe care le determina in el adevarul si sa aiba apoi, constiinta lui.

  Dumnezeu inspira extraordinar constiinta unui om care isi doreste sincer sa patrunda acele “cunostinte” care il ajuta cu adevarat pe el ca om si care ii ajuta si prezenta lui in lume. Intotdeauna este darnic! Cel putin aceasta este experienta mea.

  Socurile date de adevar sunt posibile in acest nivel de constiinta colectiva, inca si la modul propriu, nu doar la figurat. Deoarece afirmam ca vrem sa stim care este adevarul, insa in acelasi timp il conditionam si ne opunem constientizarii lui. Contradictiile din noi, nu rezista mult in aparare si intr-un final se materializeaza sub forma unor energii care trebuie sa se descarce. Insa desi mai e posibil din cauza constiintei noastre ajunsa in timp a fi destul de mult rigida, limitata si conditionata, sa primim un adevar fundamental care genereaza socuri, exista din acest punct de vedere o probabilitate mult mai mica in vremurile noastre, decat inainte.

  Deoarece au existat cateva caractere care au trait deja aceste socuri si care au deschis cateva brese in constiinta colectiva prin energia experientei concrete pe care au transmis-o si care s-a inregistrat in constiinta colectiva si prin informatiile pe care au inceput de atunci sa le aduca in lume prin propriile experiente, tocmai ca aceste socuri sa nu mai existe si oamenilor sa nu le mai fie frica de propriul adevar si de acel unic adevar fundamental, care da, intr-adevar, elibereaza.

  Va multumesc mult pentru comentariu ! Si va multumesc frumos pentru prezenta pe acest site, calda, inspirata, de fiecare data!

 2. Adevarul nu-l poti cunoaşte de la bun început întotdeauna. El poate fi mascat ori cu intenţie ori fără, ori starea ta nu-ţi permite să-l recunoşti. În momentul când eşti hotărât să-l afli, atunci începe lupta , atunci începi să-ţi pui întrebări, să cauţi răspuns dar, nu înafară, ci acolo inăuntru în “biblioteca interioară “. Acele perioade te pot rupe la propriu de lumea reală, ai nevoie de linişte şi multă medidaţie. În momentul când se risipeşte “ceaţa”, când conştientizezi, revelaţia poate fi un adevărat şoc!. Dar , un şoc care vindecă şi aduce eliberarea! – Atenţie la propriu şi nu la figurat.
  Şi da, într-adevăr “CUNOAŞTETI ADEVARUL SI VA VETI ELIBERA” Isus.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.