Inspiratie intr-un cuvant ...

Implinire

Cand te eliberezi de amagire, doare.

Pentru ca atunci cand ii dai drumul, constient fiind de asta, stii tot ce “ti-ai” facut pana atunci, cum ai trait ce ai trait.

Si mai stii si cum a fost si pentru cei din jur. Si ce a fost ce ati trait voi impreuna. Si uneori a fost si nestiinta, uneori si neputinta si uneori si cu vointa. Din partea tuturor.

Priveste-le pe toate asa cum sunt, si nu forta nimic! E un moment de Implinire pentru tine! Traieste-l doar, atunci cand e momentul lui! Moment adus de tine si de dorinta ta de a fi Intreg!

In fiecare clipa din tot ce ai trait, ai fost tot tu, un tu care ai fost atunci si care a trecut si a crescut prin toate. Si ai fost cel care si-a dorit atat de mult, sa fie intreg! Si in fiecare clipa, acest tu stia ca va veni o vreme in care ai sa ajungi sa stii mai mult.

Si in fiecare clipa, si ceilalti au fost cine au fost.

Pentru ca ce e valabil pentru tine, e valabil pentru toti. Si cand fiecare dintre noi ajunge la adevar, la adevarul despre sine si la implinirea de a fi, putem sa facem cu totii impreuna ceva ce nu am mai facut pana acum. 

Nu judeca pe nimeni, cauta in tine ceea ce mai numesti inca raspuns si lasa echilibrul sa vina de la Sine.

Prin ceea ce fiecare facem pentru noi.

Prin alegerea prin care ne traim fiinta si apoi, viata si destinul.

Si cand vom ajunge sa vedem cum se intampla toate doar prin “cine suntem” noi dincolo de perspectiva lumii, va fi poate, mult mai simplu pentru toti sa vedem ce inseamna “implinirea”. Impreuna. 

*

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.