Inspiratie intr-un cuvant ...

Iubire pura

Iubirea pura o intalnesti in drumul catre Adevar.

Iubesti tot si la fel de mult te iubesti pe tine. E acelasi “loc” si e acelasi “lucru”. Si e la fel de mult. Si totul este inauntrul tau si in acelasi timp, vine catre tine si “merge” catre tot ceea ce exista. Catre ceea ce vezi si catre ceea ce nu vezi inca. Catre ceea ce stii si catre ceea ce nu stii inca. Catre ce ai trait si catre ce nu ai trait, inca.

Si in Iubirea asta nu e nici umbra de conflict. Sau de interes. Pentru ca e neamestecata. E Pura precum Infinitul si iti inmoaie felul de a fi. Nu mai separi nici oamenii, nici experientele de viata prin preferinte. Si totusi nu exclude sa alegi si sa traiesti in continuare cu Discernamant. Pentru ca o intalnesti in drumul catre Adevar.

O astfel de Iubire, te ridica “deasupra” criteriului ca “forma”, te trece “dincolo” de ratiune si inima ta e de acolo incolo “bataia” Spiritului tau. Si ceea ce traiesti devine Acceptare. Asa cum poate, doar de acolo incolo, o poti sti si o poti cunoaste asa cum este cu adevarat si ii poti intelege sensul constructiv, dinamic, in context uman.

Si mai departe, tu esti cel care alege pana unde vrei sa mergi.

Minte si suflet isi urmeaza drumul eliberarii de iluzie si atasament in forma lor cea mai comuna cat si in forma lor cea mai inalta, de criteriu si de forma, asa incat trup, minte, suflet, spirit, constiinta si toate impreuna, ajung sa fie un Intreg !

Si dincolo de toate acestea, e mult mai mult decat atat …

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

One thought on “Iubire pura

  1. MULTUMESC PENTRU POSTARE .M_A ATRAS TITLUL…. SI AM RECITI TOTUL CU BUCURIE SI INTERES.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.