Inspiratie intr-un cuvant ...

Munca

Munca e o forma de a te cunoaste, de a te manifesta si a creste, de a crea, a evolua si a darui in lume, precum si de a primi ce e al tau ca merit.

Si e firesc sa vrei sa iti fie apreciata munca.

Incearca insa sa nu faci din munca ta, fugã dupa apreciere, pretext pentru a fi placut de altii, ambitie personala de a demonstra ca poti avea succes in lume, o obligatie morala sau doar obligativitate si nevoie.

Incearca in tot ce faci, sa creezi ceva prin munca ta, relatii adevarate intre oameni, adevar, bucurie si prosperitate pentru fiecare, chiar si acolo unde crezi ca nu este posibil si mai ales, cand crezi ca pentru tine nu se poate.

Din dorinta ta de a crea, prin iubire si tinand cont si de respect si de echilibru intre oameni.

Pentru a pastra firescul prin care totul se creeaza si prin care fiecare poate sa creeze in asa fel incat fiecare sa isi poata regasi in tot ce face merit, bucurie, bunastare si apreciere.

Si daca astazi nu iti place munca ta, implinind-o astazi si in fiecare zi atat cat poti mai bine, iti vei crea caracter si abilitati si toate acestea, te vor apropia de drumul pe care ti-l doresti cu adevarat, drumul care este pentru tine.

Pentru ca atunci cand tu muncesti cinstit si inveti mereu ceva folositor din munca ta, viata mijloceste restul si iti va crea de fiecare data loc, pentru mai bine.  

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente