Inspiratie intr-un cuvant ...

Simt

Dezvolta ceea ce se cheama simt.

Simtul merge dincolo de a simti. Nu e emotie si nici capacitatea mintii de a rationa si de a gasi raspuns acolo unde poate nu se vede. Minte si suflet lucreaza impreuna insa “simtul” e mai mult. Si e si altceva. Prin simt te apropii de intreg. Si de conexiune.

Mergi catre el usor si cu finete ca sa ii poti cuprinde si esenta si sa ii pastrezi mereu capacitatea de a te orienta prin ce e iluzie, neadevar.

Nu cauta sa vezi doar ce ai vrea sa vezi. Si traieste fara sa imaginezi. Priveste doar la tot ceea ce vezi si ia din toate adevarul!

Metafora e doar un sens dintr-o poveste. Si tu ai deja povestea vietii tale. Cauta la adevarul ei si ai sa ajungi la adevarul despre tot. Si in ce faci si azi si in ce gasesti “din ieri” sau intr-un viitor care poate fi in tine, pune modestie. Mai mult sau mai putin te poate duce intr-o alta parte decat in adevar.

Traieste azi, acum, din realitatea ta profund interioara si asa ai sa pastrezi ceea ce ai si este autentic si te ajuta sigur sa implinesti ideea pe care ai creat-o dinainte de a te naste si ai venit aici sa o traiesti.

Facand asa, nu pierzi nimic din tot ce e conexiune, poti doar sa o adancesti.

Si mai e ceva. Elibereaza-te cat poti, de interes.

Si ai sa stii apoi cum sa ramai de fiecare data intreg si in intreg frumosul a ceea ce inseamna – “a fi intreg”!

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.