Daniela Lazar

Care este parerea dvs. cu privire la site-ul alinamihai.ro si/sau la continutul lui?

Site-ul reprezinta pentru mine o sursa de informatie curata, bine organizata si structurata, profunda un instrument de lucru cu ajutorul caruia caut si gasesc raspunsuri, un mediu curat, fin si plin de viata in care ma regasesc, un mod de a ma stimula sa-mi continui cautarile, de a-mi accesa motivatia interioara. Gasesc mereu informatie noua, muzica, cursuri, seminarii, evenimente noi, cu tematici care fac parte din mine si din viata mea. Transmite caldura nu doar informatie, transmite speranta si deschide vieti si ajuta la implinirea lor, ajuta  la dezvoltarea reala, autentica ! Ma bucur mult de faptul  ca exista !

 Iar in cazul in care “se incing neuronii” de la citit se poate asculta si muzica :).

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

 Sesiunile individuale  la care am participat m-au ajutat sa fiu  mai autentica, sa fiu pur si simplu, sa sa-mi exprim cu mai multa autenticitate, acuratete, onestitate, curaj, incredere fiinta profunda.  Un mediu in care m-am putut exprima verbal, atitudinal, energetic asa cum sunt. Am invatat sa ma  focusez mai bine pe autocunoastere, dezvoltare intr-un mod simplu, direct, am inceput sa inteleg ce inseamna  cunoastere si autocunoastere profunda a valorilor, trairilor, a fiintei umane si a vietii, sa exprim autentic gandurile, emotiile, am invatat ca daca nu-mi plac anumite aspecte la mine  acestea se pot intelege, integra, transforma, schimba. Atmosfera este una calda, iar relatia este bazata pe un respect profund, pe o afectiune curata si directa  pentru om si pentru viata. Aceste sesiuni se desfasoara intr-o maniera in care totul curge pur si simplu iar cand sunt momente mai sensibile, praguri de trecut, blocaje care se evidentiaza exista rabdare, calm, compasiune, intelegere si acceptare precum si sustinere pe toate planurile astfel incat totul sa se termine cu bine. Participatul/cel care a solicitat sesiunea individuala se poate desfasura, manifesta in voie conform starii sale si momentului. Se primesc informatii, exista ghidaj, sustinere insa participantul are un rol activ. Totul se deruleaza de comun acord si prin colaborare. Exista starea de prezenta  care face posibila o comunicare pe mai multe paliere ale fiintei astfel incat constientizarile care vin, revelatiile, eliberarile, vindecarile constituie un salt pe care omul in face insotit si sustinut,  si se are in vedere si se respecta  masura propriei dorinte si putinte.

Care este parerea dvs. cu privire la cursurile sau seminariile la care ati participat pana acum?

Ma uimesc de fiecare data ! In permanenta exista noutate, originalitate, adaptare la fiecare participat ! Se prezinta foarte multa informatie, intr-un mod structurat, organizat, detaliat, clar, natural. Exista un flux specific al evenimentului si un mediu caracterizat de entuziasm, motivatie, participare completa. Sunt transformatoare in masura in care cel vine la cursuri si/sau seminarii isi doreste. Se participa efectiv si activ ! Esti implicat in propriul proces de intelegere, dezvoltare, vindecare ! Ajungi sa te vezi, sa te simti,  pe tine in diferite situatii, sa-ti sesisezi modul in care raspunzi, reactionezi la diferite experiente,  sa-ti constientizezi gandurile, trairile, comportamentul la diferiti stimuli, la diferite energii, la oameni. Toata  informatia prezentata, toate exercitiile care se deruleaza au atat subtilul cat si concretul adunate la un loc astfel incat sa se poata aplica in viata de zi cu zi tot ce ajunge omul sa afle. Au aplicabilitate si tine de fiecare ce si cat valorifica in viata sa din tot ce invata, descopera, recunoste. Familia, mediul in care muncim, colegii, vecinii, partenerii de afaceri, toti cei cu care interactionam beneficiaza direct/indirect de noua vibratie si de calitatea ei !

Sunt caracterizate prin simplitate, fara a fi simpliste. Comunicarea clara, creativitatea, descoperirea sunt prezente firesc.

‘’Porti deschise catre sine’’- pentru mine au avut si au un caracter aparte. Fiind organizate pe tematici fiecare poate lucra cu el intr-un mod specific si organizat si ajuta astfel ca informatiile si energiile sa se miste si sa se aseze tematic. Practic ajuta la o organizare interna si implicit externa a vietii omului ! Fiecare poate observa mai clar si mai la obiect ceea ce se petrece cu el si cu viata  lui !

Iar fluxul de suport prezent inainte de seminar este foarte important. In etapa aceasta sunt prezente constientizari, schimbari, vindecari, alegeri si decizii care transforma profund viata unui om.

Alte informatii sau o experienta/experienta dvs., pe care doriti  sa o impartasiti:

Continutul pur interior, lumina noastra naturala, fireasca, potentialul nostru, valorile, calitatile …Toate acestea le avem cu totii si pe masura ce inaintam in procesul de evolutie ele sunt cele care raman, se dezvolta, se implinesc si ne implinesc !

Am ajuns la concluzia ca omul este o fiinta minunata! O minune, o nestemata a vietii, a universului!

Continem minte, trup, suflet, spirit, constiinta, timp, spatiu si fiecare are o armonie si o frumusete, o perfectiune in structura si desfasurare, o vibratie si o miscare specifice, care pe mine ma fac sa plang de bucurie, de uimire.

Suntem si continem in acelasi timp resurse extraordinare  si noi nu am fost constienti de acest fapt. Putem sa ni le traim unitar!  Putem sa ne traim unitar! Fiecare are specificul si rolul ei insa exista unitate in diversitate si diversitate in unitate. Atat unitatea cat si diversitatea pot sa traiasca atat de frumos impreuna.  Nu e vorba nicidecum de anulare reciproca

Fiecare clipa e unica, fiecare om este unic, fiecare animal, copac, fiecare picatura de ploaie, fiecare gaza, fiecare piatra sunt unice. Tot ce exista pe acest Pamant  are drept caracteristica  unicitatea.

Ca si concluzie : Fratilor, suntem minunati! Omul si Pamantul sunt nestemate ale Universului si am  credinta ca atat omul cat si pamantul isi pot manifesta stralucirea fireasca, naturala, pe care le au de drept si de fapt!

Daca doriti sa recomandati acest site, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi aici recomandarea dvs.

Recomand cu multa caldura si drag, sesiunile individuale, seminariile, cursurile, conferintele si intrega activitate a Alinei  tuturor ! Tuturor celor care vor sa mearga inainte in viata, sa inteleaga si sa se inteleaga, sa cunoasca si sa se cunoasca, celor care vor sa se vindece, celor care vor sa se implineasca si sa traiasca o viata implinita, celor care vor sa se traiasca pe Sine, celor care vor sa traiasca impreuna cu tot, cu toti, cu viata, cu ei insisi in unitate frumos, curat, intelept si cu bucurie !