DREPTURI DE AUTOR

Drepturi de autor

Informatia prezentata in acest site, este o munca personala atat in forma cat si in continut si se bazeaza pe informatii ce provin din experienta proprie de viata (propriul proces de transformare), din practica desfasurata ca si coach, trainer si terapeut si din trairea constienta pe care o cultiv.

Articolele sunt supuse in permanenta actualizarii in functie de experientele traite si de intelegerea care se deschide pe parcurs. 

Site-ul ofera informatie gratuit si se adreseaza tuturor oamenilor interesati de (auto) vindecare, traire si evolutie constienta.

Aceasta pagina de “informatii legale” este o pagina, care informeaza asupra unor aspecte legale practicate in mod uzual si a luat fiinta in urma unor situatii concrete de copiere a informatiilor din acest site, situatii in care am fost nevoita sa actionez inclusiv din punct de vedere legal.

Totodata, reprezinta modul meu de a comunica faptul ca nu imi doresc sa sprijin frauda informationala cat aleg sa sprijin prin toate actiunile pe care le pot desfasura, creativitatea, resursele umane si valorile autentice care cred ca sunt in fiecare dintre noi.

 

© Copyright - drepturi de autor 

Informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestui site – forma si continut – apartin autoarei acestora – Alina Mihai si sunt protejate de legea dreptului de autor: legea nr. 8/1996 – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare. 

Preluari informationale  

Pentru a transmite mai departe informatia din acest site mentionati va rog sursa Alina Mihai – www.alinamihai.ro si nu folositi va rog, informatia in scopuri comerciale.

Pentru reproducerea textelor in materiale scrise, audio sau video, este necesar acordul in avans si mentionarea sursei – Alina Mihai – www.alinamihai.ro.

Protectie date personale 

Pentru informatii cu privire la protectia datelor personale, accesati va rog urmatorul link – Protectia datelor personale.

Alte informatii 

Daca una din pozele aflate pe acest site va apartine va rog sa imi transmiteti un mesaj si voi fi bucuroasa sa acord creditul asa cum se cuvine. Should any of the pictures on this website is your picture, please send me a message and I will be happy to give all the credit it deserves.

Autoarea nu isi asuma interpretarea asupra informatiilor oferite.