EVENIMENTE

Evenimente si intalniri de grup pentru evolutie si vindecare

Evenimentele de grup la care va invit, isi doresc  sa contribuie practic la * Constiinta de sine * Discernamant si claritate * (Auto)indrumare  sanatoasa * Stare optima de sanatate * Aprofundarea si permanentizarea constientei legaturii pe care o avem cu noi insine, cu cei din jur, cu mediul si cu sursa vietii  * Constienta si valori * Spiritualitate constienta. 

Evenimentele de grup se desfasoara sub forma de conferinte insotite de experiente de constientizare si invatare, concepute creativ, destinate tuturor celor interesati de aprofundarea dezvoltarii, (auto)vindecarii, evolutiei personale si sunt potrivite inclusiv pentru cei care practica o forma sau o alta de terapie sau sistem de dezvoltare ori evolutie personala (spirituala).

Astfel sunt destinate tuturor celor care isi doresc sa se imbogateasca cu experiente autentice si noi precum si cu o alta perspectiva de abordare, direct prin noi insine, prin experienta zilnica a vietii, prin valorile, constiinta si resursele noastre, prin legatura proprie pe care o avem fiecare cu acelasi Dumnezeu ca sursa, fara a se crea dependenta de sisteme, practici, imaginatie, stimuli, instrumente.

In functie de posibilitati, exista optiunea de a participa fie la evenimentele de seara, fie la cele organizate in weekend.

Evenimentele contin informatii si experiente originale.

Aceste evenimente pot fi un sprijin pentru ca atat viata cat si evolutia dvs. sa isi gaseasca sensul si implinirea impreuna, intr-un mod firesc, constient  si cat mai sanatos.

**

 ~*~ PROGRAM SEMINARII ~*~

Seminariile sunt in curs de pregatire.