Flori

Care este parerea dvs. cu privire la site-ul alinamihai.ro si/sau la continutul lui?

Varianta scurta: WOW ! YUPI ! THANKS !

Varianta un pic dezvoltata :

Pai, e singurul site trecut la Bookmarks, si asta spune  mult 🙂

M-am bucurat mult cand acest site a luat fiinta, m-am bucurat cand s-a dezvoltat si ma bucur ca exista in continuare. Ma bucur de asemenea ca am avut posibilitatea sa vad, sa inteleg, sa simt (atat cat am putut eu pana acum) felul in care a fost construit si esenta pe care o contine. Acest site respira si transmite frumusete. Si aici sunt inca multe cuvinte pe care as putea sa le enumar si parca tot as simti ca nu e de ajuns pentru a exprima tot. Si se simte ca respira Alina prin el. E ceva propriu pe care oricat ai incerca sa il copiezi e inutil, pentru ca respiratia si suflul nu se vor mai simti la fel.

Am savurat fiecare articol si m-am si regasit in articolele aparute. Uneori aveam senzatia ca cineva transpune in cuvinte ceea ce traiesc sau scormoneste prin mine si ca o face atat de bine.

De fiecare  cuvant, melodie, articol sau sectiune m-am bucurat si au insemnat pentru mine daruri.

Pentru care iti multumesc.

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

In 2010 cand ne-am intalnit si am inceput sa lucram am simtit ca in sfarsit am gasit ce cautam de atata timp si am spus la un moment dat ca « acum traiesc cu adevarat ». Si era doar inceputul. Si  am inceput sa simt ca viata mea are sens. Si apoi cu fiecare sesiune intram in contact cu informatii pe care le recunosteam, de unele ma speriam, unele ma faceau curioasa, altele ma faceau sa imi pun intrebari, altele imi ofereau raspunsuri, …

La un moment dat mi-am spus « da eu unde am fost pana acum ? »

Si uite asa am inceput o frumoasa calatorie impreuna cu tine. O calatorie in care aveam sa ma intalnesc cu mine si nu doar atat.

Si asta a insemnat si schimbari si transformare. Au fost oameni care s-au indepartat de mine, care nu m-au mai inteles, care m-au judecat, care m-au iscodit, apropiati care au incercat sa ma opreasca poate, oameni care mi-au spus ca sunt nebuna, care si-au dat cu presupusul, cativa care au ramas alaturi, altii care s-au apropiat poate mai mult. Unii m-au intrebat unde e Flori cea pe care o cunosteau ei. Insa pentru mine ceea ce am descoperit atunci in mine a fost mult prea puternic si prea frumos si asta a fost tot ce a contat. Si am stiut atunci ca nimieni si nimic nu ma va mai putea intoarce vreodata sau determina sa fac altfel decat simt si stiu. Iar faptul ca eu am ales ca Alina sa imi fie ghid a fost pentru ca am simtit-o ca este ceea ce trebuie, ca nu vorbeste din carti, ca face lucrurile curat, ca a trait tot ceea ce spune, si toate astea se simt. Si pentru ca am avut nevoie de asta.

Si ne-am intalnit un timp saptamanal, si nu era mai mare bucurie pentru mine decat acea zi din saptamana. Simteam ca ma intelegi, ca ma cunosti, ca ma simti, ca ma ….multe… asa cum nu am mai trait cu nimeni.

Si am trait multe impreuna in tot acest timp. Unele nu au fost deloc usoare. Am trait ura, manie, invidie, comparatie, idolatrie, judecata, inferioritate si superioritate. Si le-am trait indreptate catre cine credeti ? catre Alina. Da, catre Alina pe care o apreciam si o iubeam atat de mult in acelasi timp.

Si m-am gandit ca poate le-am indreptat catre ea pentru ca stiam ca ea nu se mai hraneste cu ele si ca poate sa sustina si sa le transforme. Iar asta nu o spun ca scuza pentru ca am manifestat ceva ce nu mi-a placut. Insa uneori atat putem. Acum uitandu-ma in urma ma bucur pentru tot ce am trait. Si pentru tot ce am inteles din tot ce am trait. Pentru ca asa stiu acum ce este fiecare si cum se simte, asa am putut sa vad si cum se poate lucra cu ele, si am putut in acelasi timp sa observ si felul in care Alina a lucrat cu mine cu tot ceea ce eram in fiecare moment. Iar asta pentru mine a fost si scoala si experienta practica in acelasi timp. Si bineinteles ca am trait si foarte multa bucurie ! Doar ca uneori era acoperita de cele de mai sus  si nu o vedeam prea clar.

Am ajuns in fata unor lucruri despre mine care m-au durut, pe care mi-a fost greu sa le accept, care m-au si bucurat, pe care le-am imbratisat, pe care le stiam deja dar care erau in mine inca in stare latenta, etc.

Cat despre modalitatea de lucru prin care am ajuns de fiecare data la cate un inteles, eliberare, etc aici e o adevarata maiestrie. Si aici trebuie sa spun : Multumesc Alina !

Pentru ca in tot acest timp pentru mine Alina a insemnat singurul reper valabil, ghid si mult mai mult decat atat.

Multumesc pentru acest fel propriu de a face lucrurile, pentru ca ai stiut cand si cum : sa vorbesti,  sa taci, doar sa asculti, sa stai in nemiscare, sa dai, sa primesti, sa te opresti, sa spui NU, sa respecti, sa accepti, sa iubesti, sa te bucuri, sa imbratisezi, sa sustii curat, sa ma indrumi, sa ma lasi sa ma descurc singura, si pentru tot.

Multumesc pentru prezenta ta in viata mea si multumesc ca existi !  Si era sa uit sa imi multumesc si mie ca te-am intalnit ! O intalnire care m-a schimbat si care mi-a schimbat viata! Total.

Mult succes in continuare !

Care este parerea dvs. cu privire la cursurile sau seminariile la care ati participat pana acum?

Experiente practice.

Daca doriti sa recomandati acest site, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi aici recomandarea dvs.

Recomand cu caldura tuturor celor care simt ca li se potriveste si care vor sa le urmeze.