Gabriela Stanila, Administrator IT, Bucuresti, Romania

Ce credeti despre site-ul www.alinamihai.ro?

–          Un loc in care se simte viata.

–          Un site unde numele si descrierea lui sunt in armonie cu continutul

–          Un site pentru Oameni. Multumesc…

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

Alina, am simtit implicarea ta totala fata de adevar, transpusa la fiecare in parte. Multumesc ca m-ai ascultat in adevaratul sens a ceea ce inseamna ascultare, m-ai invatat  ca ceea ce consideram a fi probleme pot fi considerate si o binecuvantare, ca exista intotdeauna si un alt punct de referinta in a privi lucrurile si tot ce ni se intampla.

Ce credeti despre cursurile si/sau seminariile organizate sau la care ati participat?

Pot spune despre seminariile la care am participat ca se observa cu mare usurinta ca sunt pregatite intens, cu mult discernamant. Informatiile dense sunt bine organizate si transmise. Si este exact asa cum spui Alina, informatiile ajung la fiecare, samanta este depusa, ea va incolti la momentul potrivit fiecaruia. Am avut parte de multe constientizari la aceste cursuri, unde informatiile primite chiar daca nu convin, pentru ca vorbesc despre conditionarile noastre, au marea calitate de a ajunge in interiorul fiecaruia fara a se impune. Mesajele Alese de Alina sunt neinvazive, ajung la cei care le asculta fara a tulbura spatiul intim al fiecaruia, la fel ca si partea aplicata a notiunilor teoretice prezentate care si ele au menirea de a te face sa te cunosti, sa te autoevaluezi, lasand loc unor constientizari imediate sau ulterioare.

Ma simt norocoasa ca am putut participa la seminariile la care am venit si pentru care sunt recunoascatoare.

Alte informatii sau o experienta/experienta dvs., pe care doriti  sa o impartasiti:

Am venit la tine intr-un moment de rascruce cand pornita fiind pe drumul de a afla despre mine cine sunt, de ce sunt si tot amalgamul intrebarilor despre viata, m-am impotmolit in rezultatul constrangerilor, limitarilor care au dus la un esec in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti si cu mine insumi.

Incet, incet, cu multa delicatete si naturalete mi-ai aratat ca viata nu e decat un sir de experiente, si ca fiecare are responsabilitatea de a gasi/descoperi valoarea din ele, apoi de a aprofunda si integra in felul lui de a fi acesta valoare. Si pe cat de mult se intampla aceasta integrare schimbarea se propaga si in jurul persoanelor apropiate.

Am aflat ca daca in trecut am facut alegeri de care nu sunt mandra, chiar daca pareau a fi indreptatite/justificate la acel moment de timp doar pentru mine si de care imi pare rau, acum pot alege altfel. Si am mai aflat ca daca tot poti face o alegere, si a renunta si a spune nu este o alegere.

Si am intalnit la tine aceea iubire neconditionata oferita dezinvolt si natural care vindeca si alina, dar care te responsabilizeaza in a deveni acest fel de a fi.

Multumesc …

Daca doriti sa recomandati site-ul alinamihai.ro, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi recomandarea dvs. aici :

Recomand cu incredere si site-ul si sesiunile individuale si seminarii/ cursuri. Fiecare va gasi multe raspunsuri care se vor aseza firesc si natural in fiecare dintre noi pentru ca se vorbeste despre Adevar si Realitate…..