Ganduri despre pace, ganduri despre lupta ...

Durerile pe care le avem, se elibereaza cu adevarat numai in iubire ..

Durerile pe care le avem, se elibereaza cu adevarat numai in iubire

Pastram uneori in sufletele noastre durerile pe care le avem ca pe chei ale unor usi interioare, pana intalnim pe cineva impreuna cu care sa le descuiem.

Poate pentru ca undeva in sinea noastra, vrem ca acest lucru sa se intample, impreuna. Impreuna cu “altcineva” sau cu “cineva anume”.

Adevaratele dureri pe care le avem, amintirile cele mai dureroase, trairile cele mai marcante de care am vrut cateodata sa uitam, le putem descatusa si retrai emotional intr-un mod vindecator doar in prezenta unui om pe care il simtim ca ne iubeste cu adevarat, ca este disponibil sufleteste sa ne asculte, sa ne accepte si sa ne inteleaga chiar daca nu intotdeauna, ne aproba.

Nici nu trebuie sa rationam acel moment, pentru ca sufletul stie sa inteleaga acea iubire, acea intelegere si primire de care are el nevoie sa isi deschida portile pentru a lasa sa iasa o poveste a durerii si a lasa sa intre o poveste a iubirii sau a unei aliante sufletesti, pentru vindecare.

Alianta sufleteasca se poate implini printr-o relatie de iubire sau, poate fi o alianta sufleteasca respectiv terapeutica, cu un om care poate “tine” in iubirea sa, durerea pe care o avem noi de oferit.

Si putem fi noi insine cei care implinim aceasta alianta, atunci cand vine timpul sa intelegem energia sufletului nostru prin ceea ce noi insine, nu i-am oferit candva.

Pentru ca sunt momente diferite ale timpului si ale durerilor din viata noastra.

Avem dureri de lasat sa plece si avem iubiri si aliante sufletesti, de lasat sa vina.

Si cu fiecare dintre ele, fiecare dintre noi, merge mai departe pe drumul sufletului sãu, dupa propria lumina.

Dumnezeu exista prin iubire.

GoldSeparator

Cu drag,

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.