CUPRINS SITE

Ganduri, inspiratii …

Fiecare din articolele listate, spre deosebire de cele din categoria Articole care sunt articole mai lungi si mai explicite ce adreseaza mecanisme ale fiintei umane, procese si principii ale vietii, reprezinta informatii mai scurte si mai concentrate, la tema carora va invit cu drag sa reflectati.

Evoluand interior, evoluam exterior.

Cand apar cuvinte sau mesaje noi, acestea sunt transmise prin email persoanelor abonate la noutati, impreuna cu alte informatii.

[ppc]

Pentru cei care doresc sa primeasca noutatile afisate pe site-ul alinamihai.ro prin email, va rog sa va introduceti datele dvs., nume si adresa de email in sectiunea special creata pentru acest lucru, din bara verticala din stanga a paginii principale intitulata “Noutati prin email”, fie direct la alinamagdalenamihai@gmail.com, pentru a fi introdusi in baza de date.

Va doresc ca toate acestea sa va fie spre bucurie si folos !

© Articolele sunt inregistrate cu drept de autor. Pentru reproduceri solicitati  va rog acordul in avans si mentionati va rog, sursa. Pentru alte detalii in legatura cu drepturile de autor si reproduceri, puteti consulta va rog, pagina de Informatii legale.

Va multumesc pentru suport !

Autor © Alina Mihai – Toate drepturile rezervate

***