Monica

Ce credeti despre site-ul www.alinamihai.ro?

Site-ul ma ajuta uneori sa inteleg prin ce trec. In alte momente simt o usoara teama fata de el, ca si cum in timp ce citesc m-as simti ca si cum dezamagesc si ma infurii pe mine. In acele momente simt ca citesc ca si cum extrag informatii care nu se aseaza in mine. Aceleasi articole citite in momente de liniste sau mai degraba poate citite cu rabdare imi pot parea blande si doar cu intentia de a imi povesti despre ceva care e uman si practic.

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

Simt ca sesiunile individuale sunt diferite. In mod ciudat se intampla ceva chiar si atunci cand nu simteam ca se intampla ceva. In sensul ca eu cred ca invat ceva. Ma simt in siguranta. Simt ca sunt un om care vorbeste cu un alt om care este sau a fost preocupat de lucruri care ma preocupa. Aceste lucruri uneori imi creeaza dificultati, si faptul ca mai e un om cu care pot discuta imi usureaza din greutate.

Ce credeti despre cursurile si/sau seminariile organizate sau la care ati participat?

Ma simt mai putin singura. Pe langa informatiile care sunt transmise in timpul seminariilor este si faptul ca mai sunt si alti oameni care trec prin lucruri. Oameni cu care interactionezi si cu care in timp poate, inveti sa interactionezi. Cred ca am invatat destul de multe din ele la nivelul experientei. Asta mi-a dat curaj si incredere sa pot sa incerc sa am o experienta similara in unele cazuri si cu alti oameni din viata mea.

Imi place partea practica. Partea teoretica/ sau partea cand primim informatii despre subiectul discutat este in general destul de temeinica. Cere/ sau cer eu din partea mea o concentrare. Eu mai patesc ceva care poate influenteaza asta la mine, ma simt de multe ori vinovata in timp ce ni se vorbeste despre subiect, asta cand discutam despre subiecte care au o oarecare nota umana a greselii. Poate are sens sa specific in comentariu ca vina asa cum sunt eu obisnuita cu ea, o leg de o pedeapsa si poate asta cere mai multe resurse din partea mea, sa si inteleg subiectul dar sa il si traiesc emotional in felul asta, destul de inconfortabil, in anumite momente. Pe de alta parte e suficient timp si pentru alte trairi in timpul seminariilor, uneori chiar frumoase.

Partea practica uneori imi da incredere ca pot trai si pot simti. Uneori.. e si ea dificila dar alteori e si dificila si frumoasa pentru ca avand rabdare lucrurile incep sa faca sens si pentru mine.

Alte informatii sau o experienta/experienta dvs., pe care doriti  sa o impartasiti:

Pentru mine, in general, lucrurile se intampla greoi si in timp, dar se intampla. Am inceput sa cred ca e un proces, care inca este, uneori greu. Dar alteori sunt momente frumoase care ma umplu de intelegere fata de grelele momente. Acele putine momente au fost tare frumoase.

Daca doriti sa recomandati site-ul alinamihai.ro, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi recomandarea dvs. aici :                                 

Recomand cu incredere atat site-ul , sesiunile individuale cat si cursurile celor care isi doresc sa gaseasca intelegerea fata de ei insisi si fata de ceea ce traiesc. E un mediu in care te simti in siguranta si eu cred ca si esti atat cat poate un om sa iti asigure o siguranta. Poate ca si in cazul unui cutremur e un loc in care te-ai putea simti cat de cat in siguranta.