Multumiri

 

Multumesc fiecaruia pentru vizita,

Multumesc fiecaruia pentru implicare,

Multumesc pentru mesajele pe care le transmiteti,

Multumesc pentru ganduri si trairi,

Multumesc pentru revenirea pe acest site,

Multumesc pentru ca va exprimati parerea si aprecierea,

Multumesc pentru inscrieri si participari,

Multumesc pentru experientele traite impreuna,

Multumesc pentru comentarii,

Multumesc pentru abonari,

Multumesc pentru feedback si recomandari,

Multumesc pentru tot respectul pe care il acordati,

Multumesc pentru prietenie,

Multumesc pentru toate acestea si pentru mai mult decat acestea,

Multumesc ca ati ramas aproape, 

Multumesc pentru toti pasii impreuna !

Va doresc sa aveti o viata implinita si un suflet plin cu multa sanatate, bucurii si realizari!

Cu drag,

Alina Mihai ღ

 

SPREAD THE LOVE

8 Responses to Multumiri

 1. Autor Alina Mihai says:

  Multumesc mult de gandul bun ! Cu drag, multa implinire va doresc si eu in tot ce va doriti!

 2. Steluta says:

  Alina, spor in munca pentru cresterea darurilor curate!

 3. Alina Mihai says:

  Extraordinar ati spus “Cred ca poarta deschisa catre sine este de fapt una si aceeiasi cu poarta deschisa catre lume”. Va multumesc foarte mult pentru aceste randuri pentru ca inseamna un mare adevar ! Va multumesc frumos pentru tot ce ati postat si cred mult ca dvs. dati valoare mediului virtual pe care l-am creat, cu valoarea dvs. ! Va multumesc foarte mult pentru prezenta si va multumesc la fel de mult ca ne-am si cunoscut! Si va astept cu acelasi drag, de fiecare data !

 4. Dora says:

  Bună ziua!
  De câte ori intru aici intru cu plăcere!, De ce?!….. parcă aş deschide uşa propriei mele case. Aici mă recunosc, aici îmi regăsesc dorinţa şi puterea, aici imi reâncarc bateriile morale şi spirituale, aici mă odihnesc, aici imi pot redefinii construcţia interioară şi pot lucra in linişte la “reparaţii” dacă le constat , aici simt foarte aproape un OM pe care-l credeam dispărut ca şi pe dinozauri. Aici constat cu uimire că lumea noastră mică se deschide şi se revarsă într-o lume mare , precum o buză a deltei în care liniştea te cuprinde şi cântă tot felul de păsări, in care aproape că auzi respiraţia divină, şi începi să-ţi doreşti să fi altfel decât ai fost până acum sau să încerci să fi mai bun, apoi începi să devii căutător şi-ţi doreşti să descoperi mai mult şi mai mult ca un fel de pionier îndărjit şi sunt cazuri când te poţi simţii ca şi Alis în ţara minunilor . Cred că poarta deschisă către sine este de fapt una şi aceiaşi cu poarta deschisă către lume. Vă mulţumesc că existaţi şi nu în ultimul rînd vă mulţumesc pentru puterea dumneavoastră covârşitoare, extraordinară ba chiar molipsitoare care, nu încetează să mă uimească de fiecare dată!

 5. Alina Mihai says:

  Multumesc foarte mult pentru apreciere si recomandare ! Este o bucurie sa stiu ca informatiile va sunt utile. Si intr-adevar nu suntem singuri. Iar mesajul dvs. este un frumos raspuns care arata acest lucru. Cu respect va multumesc si eu, inca o data ! Dumnezeu sa va fie aproape!

 6. Steluta says:

  Daca s-ar putea, as citi non-stop materialele de pe acest site! Gasesc multe, multe de folos mie! Am recomandat site-ul, care este inca o dovada ca nu suntem singuri! Cu respect, Steluta

 7. Alina Mihai says:

  Multumesc foarte mult pentru mesajul dvs. pe care il simt venit din constiinta si din suflet !

  Ma bucur si va felicit totodata pentru ce ati realizat si intr-adevar, fara Dumnezeu si fara ce inseamna ajutorul lui, putem sa devenim in timp, lipsiti de minte, de discernamant, de suflet si putem sa ne purtam aici, ca si cum am fi “nimic”.

  Este foarte frumoasa dorinta dvs. si va doresc din inima sa puteti transmite in jur tot ce va doriti in acel fel care va implineste si va este dvs. propriu si avand mereu credinta pe care o aveti acum, puteti sa fiti in acest fel pazita de influentele maririi, care sunt prezente pe orice fel de drum.

  Omul este bine sa se purifice bine inainte de a incepe sa transmita, deoarece apar aceste influente care au putere multa si care pot sa “fure” omul daca nu e bine pregatit si omul uita de unde a pornit.

  Va multumesc ca ati transmis credinta dvs. aici asa incat lucrul pe care il doriti, deja a inceput sa se intample… Pentru mine este o onoare sa am si sa pastrez mesajul dvs.

  Toate cat mai bune va doresc si va multumesc si eu, din suflet !!

 8. Mihaela Brisculescu says:

  Si eu va multumesc din suflet pentru Experienta impartasita,pentru mesajele Divine,pentru starea de bine pe care o transmiteti,pentruTOT. Asa cum nimic nu este intamplator, astazi am descoperit acest site,am citit si fara sa va cunosc imi dau seama ca va apreciez foarte mult pentru Credinta Adevarata puritate,modestie si nu in ultimul rand pentru calitatea de OM. In urma cu ceva timp am urmat cursul de Reiki gr.I,II,III despre care am aflat tot”intamplator”, si am simtit ca vreau sa fac acest lucru ,pentru mine si familia mea.Vreau sa va spun ca din acel moment mi s-a schimbat perceptia despre viata,despre oamenii cu plusurile si minusurile lor spirituale,despre bucurii si tristeti,despre empatie si compasiune neconditionata,despre multe alte lucruri. Eram si inainte un om credincios,dar acum am constientizat cu toata fiinta mea ca suntem nimic fara Dumnezeu si Ingerii Lui,de care suntem inconjurati tot timpul si mi-as dori din suflet ca “aceasta cunoastere”sa o pot transmite si celorlalti.Va multumesc inca odata pentru tot!Cu admiratie Mihaela Brisculescu.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.