Natalia

Care este parerea dvs. cu privire la site-ul alinamihai.ro si/sau la continutul lui?

–          Dupa cum iti mai spuneam, imi place foarte mult denumirea site-ului tau, de fapt numele lui 🙂. Imi place mult cum scrii. Unele «scrieri » din cadrul compartimentului Sesiuni de terapie individuala mi se par un pic prea tehnice pentru mine, dar repet , pentru mine 🙂,  ceea ce nu inseamna ca nu sunt calitative si ca nu-si au temeiul lor.

–          Ar fi buna, din punctul meu de vedere, o sectiune a marturiilor participantilor la cursurile si evenimentele organizate de tine , pe fiecare eveniment in parte ; am vazut lucrul acesta pe site-ul unui trainer de vanzari si pot sa spun ca m-a ajutat f mult sa-mi fac o parere despre cine se afla in spatele site-ului inainte de a-l cunoaste tete-a-tete. M-a ajutat sa fac primul pas.  (Oricum probabil aceasta era si ideea acestui formular de feedback, eu insa m-am axat pe chestii care eventual (in urma unui studiu de fezabilitate 🙂) ar putea fi imbunatatite, in plus ma gandeam ca daca ar fi o marturie venita imediat dupa un eveniment/curs, ar fi mai curata si mai plina de detalii )

–          Din punct de vedere tehnic, daca ar fi posibil, as urca sectiunea « Cautare site » undeva in sus-ul paginii. Poate nu este folosita atat de des, insa de obicei e bine sa o ai la indemana.

Care este parerea dvs. cu privire la cursurile sau seminariile la care ati participat pana acum?

Am participat doar la un curs de-al tau, insa mi-a placut mult atmosfera destinsa, respectarea unicitatii fiecaruia, respectarea timpilor de raspuns ai fiecaruia, si cel mai mult faptul ca intrevederea s-a incheiat de la sine, si nu atunci cand a sunat ceasul  (atunci cand a expirat ora fixata initial).

N-am participat la foarte multe evenimente de genul acesta, insa a fost unicul in care am simtit respectul si devotamentul organizatorului (adica ale tale) din acest punct de vedere. Si intr-adevar, pana la urma, evenimentul  in mod natural ar putea sa dureze cu 10 min, cu 20min mai mult, dar pentru acele 20min, tai (majoritatea o fac, nu tu 🙂) tot elanul participantilor. In plus ca se stie ca, de cele mai multe ori, petrecerea incepe abia spre sfarsit :).