Patricia

Care este parerea dvs. cu privire la site-ul alinamihai.ro si/sau la continutul lui?

 Curat si frumos sub toate aspectele sale.

Care este parerea dvs. cu privire la sesiunile individuale la care ati participat?

Puternic… Era o emotie capabila sa reseteze mintea si sentimentele. Cat anume…cred ca ramane o chestiune de alegere  personala. Senzatia este ca esti antrenat sa sari la inaltime de un olimpic. Poate fi dureros sa vezi ca nu o poti face la fel ca el. Poti sa renunti, poti te antrenezi sa o faci in viitor sau poti sa risti sa faci saltul cel mare… Doar o chestiune de alegere …

Care este parerea dvs. cu privire la cursurile sau seminariile la care ati participat pana acum?

Mesajul cursului? la mine nu a ajuns. A ajuns insa ceva mult mai important, ceva vital. practic a completat puzzle-ul existentei mele cu una dintre cele mai importante piese. Nu stiu cum au simtit ceilalti, dar cred ca informatiile pe care le transmiti sunt astfel incat sa hraneasca fiecare ureche, dupa cum e pregatita sa rezoneze la un anumit adevar.

Daca doriti sa recomandati acest site, sesiunile individuale sau cursurile organizate, puteti oferi aici recomandarea dvs.

 Nu as recomanda oricui. Cititi intai ce este scris pe site. Daca o parte din voi striga « da ! gandurile astea sunt si ale mele, vreau si eu sa ajung acolo ! » atunci Alina o sa fie una din cele mai valoroase experiente din viata voastra. Daca insa nu simtiti ca ceea ce spune este adevarat, atunci…alegerea este a voastra si fiti siguri ca ea este respectata oricum.