Proiecte si colaborari

ASOCIATIA SF. ANA - este o organizatie caritabilă, neguvernamentală, apolitică şi non-profit infiintata 
de parinti si apartinatori ai persoanelor cu handicap mintal si asociat sever si inregistrata legal in 1996.

O colaborare draga mie si de suflet pentru care multumesc unei “intamplari” frumoase la care au participat si participa in continuare oameni pe care ii iubesc si care imi imbogatesc de fiecare data viata atunci cand ma aflu in preajma lor! – suport terapeutic, educatie non-formala, actiuni de strangere de fonduri si activitati de grup pentru tinerii beneficiari (2012 -2015)

Prezentare asociatie – Misiune

″Suntem aici pentru a preveni abandonul si a reduce situatiile de ignorare, maltratare si discriminare a copiilor, adolescentilor si tinerilor cu handicap mintal sever si asociat, prin furnizarea de servicii directe, concrete care sa le imbunatateasca lor si familiilor apartinatoare, calitatea vietii.

In calitate de parinti/frati/surori avem experienta de o viata, in calitate de organizatie avem peste 16 ani de activitate. Si deoarece copiii nostri ne-au invatat ce inseamna a avea o dizabilitate, a fi tratat diferit, a fi exclus de societate, intelegem in profunzime obstacolele cu care persoanele asemenea lor, dar si familiile din care fac parte, se confrunta.

De aceea, in toate actiunile pe care le intreprindem ne dorim, in primul rand sa raspundem nevoilor identificate, oferind servicii CONCRETE SI CALITATIVE pentru copiii, adolescentii si tinerii cu dizabilitati mintale medii/severe din Bucuresti si localitatile limitrofe.″

Detalii asociatieAsociatia Sf. Ana

PROIECTE

  • INVITATIE LA CREATIE – Proiect organizat de Asociatia Sf. Ana .

Pentru detalii accesati va rog urmatorul link – Invitatie la creatie – decembrie 2012.

  •  CAMPANIE 2% PENTRU TINERII DE LA SF. ANA

Pentru detalii accesati va rog urmatorul link – Campanie 2% pentru tinerii de la Sf. Ana – martie 2013.

  • CAUTAM KINETOTERAPEUT pentru program de voluntariat – Asociatia Sf. Ana

Pentru detalii accesati va rog urmatorul link – Cautam kinetoterapeut pentru program de voluntariat – Asociatia Sf. Ana

  •  CU PUTINA IUBIRE …. – proiect de strangere de fonduri pentru beneficiarii Centrului De – pentru detalii clic/apasati va rog aici – https://alinamihai.ro/?p=27389

Multumesc anticipat din suflet tuturor celor ce vor dori sa aiba o contributie pentru conditii cat mai bune pentru acesti tineri care prin prezenta lor pe acest pamant, in conditiile unei existente dependente de cei care sunt in jur, ne semnaleaza cat de importanta este libertatea pe care o avem si cat de importanta si vindecatoare este afectiunea si preocuparea sincera pe care putem sa o avem in a oferi din aceasta libertate tuturor celor care vor sa o primeasca de la noi. 

Acesti tineri ne invata prin prezenta lor cat de important este faptul ca putem sa mergem si putem vorbi, ca putem munci si putem sa ne ingrijim, ca putem impartasi iubire si putem forma cupluri si parteneriate, ca putem sa invatam si putem sa oferim la cei din jur din tot ceea ce acumulam ca emotii, fapte, intelepciune, cunostinte.

Acesti tineri ne invata prin prezenta lor, cat de importat este ca putem sa ne ocupam de cei de langa noi, sa ne ingrijim parintii atat cat poate fiecare sa o faca, ca putem sa intelegem ceea ce traim, ca putem avea copii, ca putem sa intelegem cu mintea constienta cine este Dumnezeu si ca putem alege sa il si traim din suflet, ca putem sa alegem sa avem o evolutie constienta, ca putem sa alegem  …

Multumesc anticipat din suflet, tuturor!

Alina Mihai

FUNDATIA MARETIE SI TALENT

Prezentare Fundatie

Scopul Fundației este de a sprijini eficient afirmarea mai puternică a profesioniștilor din toate domeniile, prin potențarea talentelor lor pe întreaga arie a creației umane. Printre obiectivele Fundației se numără organizarea, patronarea şi desfăşurarea oricăror acţiuni şi activităţi menite să contribuie la îmbunătăţirea sistemului educaţional românesc şi la o mai bună înţelegere a realităţii economice dar mai ales dezvoltarea de proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile, sănătăţii şi culturii, proiecte care contribuie la reînnoirea spirituală şi socială a României.

Pretutindeni în ţara noastră se află oameni pe care cei apropiaţi, cei care-i cunosc îi definesc prin cuvântul „har”. Fundaţia Măreţie şi Talent va oferi, neîndoios, un asemenea sprijin pe foarte multe planuri materiale şi educaţionale, deoarece – suntem convinşi – tot ceea ce reprezintă „har” se poate manifesta mai bine printr-o mai profundă cunoaştere a domeniului abordat, prin stimularea însuşirilor personale, inclusiv în condiţiile specifice puse la dispoziţie de fundaţie, de alte componente ale societăţii civile.

Detalii fundatieFundatia Maretie si Talent

PROIECTE

  • Educaţie şi Evoluţie. Calea către o Lume a valorilor reale – seara de dezvoltare personala

Pentru detalii accesati va rog urmatorul link – Educaţie şi Evoluţie. Calea către o Lume a valorilor reale.

  • © Constiinta si relatia dintre sexe – conferinta de activare a constiintei si de vindecare a relatiei dintre sexe

Pentru detalii accesati va rog urmatorul link© Constiinta si relatia dintre sexe.

 Multumesc pentru sprijinul acordat in organizare, pentru implicarile cu suflet si pentru frumoasele participari !

HOSPICE CASA SPERANTEI - BUCURESTI 

Prezentare – Centru de ingrijiri paliative pentru pacientii cu boli incurabile

Activitate desfasurata – suport prin activitati

Multumesc pentru primirea minunata, pentru oamenii frumosi pe care i-am intalnit si pentru toate clipele petrecute impreuna ! De toate acestea imi voi aduce aminte cu mult drag !

*

Alina Mihai