Proiecte si colaborari

Campanie 2% pentru tinerii de la Sf. Ana

Campanie 2 % – pentru tinerii de la Sf. Ana

Centrul de zi Sf. Ana este un loc unde tinerii participa cu bucurie la activitati, unde pot sa se intalneasca intre ei si unde pot sa intalneasca oameni dornici sa ii inteleaga, cu care pot impartasi sentimente pur umane si alaturi de care pot sa faca multe activitati utile.

Fiind singurul centru din Bucuresti pentru tineri cu acest tip de dizabilitate, orice sprijin  ajuta ca acest loc sa continue sa isi desfasoare activitatea si sa ofere cat mai mult acestor tineri.

O parte dintre voi s-au oferit deja sa ajute si ma gandesc sa va ofer ceea ce pot sa va ofer in acest moment pentru a intampina dorinta voastra.

Acum este in derulare o campanie referitor la venitul 2%. Daca nu ati depus deja in alta parte si doriti sa ajutati centrul sa existe si sa ofere in continuare un loc de cat mai buna calitate pentru acesti tineri, va pot pune la dispozitie formulare pe care nu trebuie decat sa le completati si sa le transmiteti la asociatie. Si pentru cei care nu sunteti din Bucuresti, este la fel de simplu.

Tot ceea ce este necesar este sa completati un formular cu datele voastre si sa transmiteti formularul.  Suma nu va va afecta deloc, acest venit de 2% fiind deja platit la stat.

Pentru cei care veti dori, puteti descarca formularul de venit din josul acestei pagini, dand click pe el si salvandu-l in computer. Se completeaza cu datele dvs. personale doar in zona 1 si se semneaza la contribuabil.

Puteti transmite formularul completat fie direct catre Asociatia Sf. Ana la adresa:

Asociatia “Sfanta Ana”
Str. Petru Rares, Nr. 1, Sector 1, Bucuresti
Facebook pagina contact Asociatia Sf. Ana

Sau poate sa ajunga la Asociatie prin intermediul meu, caz in care va rog mult sa ma contactati la urmatoarele date de contact:

– telefon 0727.157.957 – Alina Mihai
– adresa de email: punctuldeintoarcere@gmail.com

Termenul limita pentru aceasta campanie este aproximativ 20 mai 2013.

Multumesc mult pentru implicarea voastra in aceasta campanie Luminita, Alina, Florentina, Elena, Veaceslav, Georgiana, Ioana, Geo si Monica ! Multumesc tuturor celor care au distribuit anuntul si au dat like pe facebook Alina, Livia, Aida, Dana, Adriana, Raluca, Manuela, Corina, Corina, Oana, Ancuta, Madalina, Adrian, Elena, Mihaela, Mihaela, Irina, Cristi, Daniela, Octa Sim, Adriana Madalina, Leacuri de Suflet, Andrei, Manuela ! Multumesc mult in numele tinerilor si al Asociatiei pentru deschiderea cu care ati imbratisat aceasta rugaminte !!

Si pentru viitor speram in cat mai multe activitati utile ! Sper din inima sa fie bucurie in suflet pentru fiecare si sa ajutam atat cat e posibil pe acesti tineri sa simta undeva in interiorul lor ca lumea nu este un loc ostil, ca exista loc in lumea asta pentru ei si ca in jurul lor exista, oameni !!

Va imbratisez cu mare drag si va multumesc !!

Pentru formular, faceti click va rog pe imaginea afisata mai jos si o puteti salva in computerul dvs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

2 thoughts on “Campanie 2% pentru tinerii de la Sf. Ana

  1. Multumesc mult pentru ajutor si sper ca mesajul dvs. sa se implineasca. Va doresc mult succes si va doresc ca in lumina faptei dvs. bune sa aveti un drum deschis catre ce va implineste si va ajuta si catre felul potrivit in care totul sa se intample ! Multumesc !

  2. Din pacate nu pot ajuta acum fiindca de mai mult de 1 an nu am servici….si deci nu as avea cum sa completez formularul….dar am dat like….poate completeaza altii….succes in continuare in tot ce faceti.

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.