Proiecte si colaborari

Cautam kinetoterapeut pentru program de voluntariat – Asociatia Sf. Ana

Va invit cu drag sa sustineti realizarea unui program de voluntariat pentru copiii de la Asociatia Sf. Ana (link pagina Facebook) program care isi doreste sa ofere pentru cat mai multi copii, posibilitatea de a se bucura de soare si natura, de miscarea si de socializarea petrecute in aer liber.

Toate acestea sunt benefice pentru fiecare dintre noi si cunoastem din ce in ce mai multi, efectul important pe care il are un timp de calitate petrecut in aer liber asupra fizicului nostru, asupra psihicului si starilor emotionale.

La Centrul de Zi Sf. Ana, o parte din copii pot sa se joace, pot sa mearga, pot sa desfasoare cu usurinta activitati in aer liber care le aduc tonus, bucurie, dezvoltare in timp ce alti tineri sau copii, fac toate aceste lucruri cu destula greutate si activitatile lor sunt destul de limitate.

Rugam toate persoanele doritoare sa ne sprijine in dorinta noastra de  a oferi mai multa sanatate si timp de calitate acestor copii, sa transmita mai departe acest anunt si sa ne anunte in cazul in care sunt persoane care sunt interesate.

anunt kinetoterapeut sf ana 22 aprilie 20141

Persoanele care doresc si pot sa sprijine financiar acest program, in ideea de a avea continuitate, sunt rugate sa ne contacteze.

Multumim tuturor persoanelor care si-au oferit suportul financiar pentru a initia acest program, pentru implicare si mult suflet !

Va multumim tuturor pentru atentie, implicare, ajutor si va asteptam cu drag !!

Alina Mihai

*

Autor, Alina Mihai 
Coaching • Consiliere • Terapie
Sedinte individuale si evenimente 

Poti lasa aici, un gand sau o traire ღ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.