© Relatii constiente
© Relatii constiente
Sedintele individuale pentru relatii constiente va sunt potrivite atunci cand exista o preocupare in viata dvs., cu privire la unul sau mai multe, din urmatoarele aspecte:
- Armonizare si comunicare in relatiile de cuplu, familie, prietenie sau parteneriat
- Cunoasterea dinamicii relatiilor umane – cum functioneaza o relatie (etape, schimbari in parteneri, asteptari, obiceiuri din trecut si alte relatii), cum gestionam comunicarea, asteptarile, dinamica relatiei, cum “ne intalnim cu partenerul/partenera prin comunicare sufleteasca, dialog si activitati impartasite
- Redobandirea/acordarea valorii si respectului/respectului de sine in relatii
- Vindecarea (co)dependentei in relatii, dezvoltarea constiintei de sine in paralel cu trairea si dezvoltarea relatiei
- Gestionarea propriei fiinte in momente de conflict cu sau fara cauza reala, intelegerea dinamicii interioare si a relatiei (cu sau fara luare de decizii) in situatii de conflict – care implica infidelitate, divort, diverse dependente/vicii
- Identificarea si eliberarea tiparelor/suprapunerilor/blocajelor de pe liniile de neam (mosteniri genetice, transgenerationale)
- Identificarea si eliberarea rolurilor generatoare de conflict feminin – masculin (cunoasterea partilor, a rolurilor inconstiente si echilibrarea lor prin constientizarea si practicarea de trasaturi si valori de echilibru)
- Identificarea si eliberarea informatiilor adoptate sau ajunse in campul personal prin diverse procese/influente/mecanisme si restabilirea integritatii structurii personale (imprumuturi de la cei din jur, influente colective)
Sedintele individuale pentru relatii, reprezinta un proces de vindecare relationala si la nivel interior individual, prin care se are in vedere realizarea unui echilibru interior/exterior in situatii de neintelegere, tensiune, confuzie sau conflict sau in situatii pe care le percepem delicate.
Starea de conflict interior/exterior poate sa apara in orice relatie pe care o avem, cu partenerul de cuplu, cu familia si rudele, cu prietenii sau cu partenerii de afaceri, cu persoane decedate pe care le-am iubit sau de care ne-am despartit si suntem incarcati de suparare sau regrete, cu orice entitate cu care am avut sau avem inca legaturi de suflet si in relatie cu care simtim o tensiune, o neimpacare, o strangere de suflet, neintelegeri, promisiuni neonorate, pareri de rau, dorinte, neimpliniri.
Fiecare dintre noi are un sistem interior bazat pe ganduri si emotii, prin care isi reprezinta propriul sine, relatiile de viata, viata insasi si evolutia personala.
Acesta este organizat intr-o forma sau o alta, mai relaxata sau mai stransa si contine teorii invatate, concluzii personale, intrebari, visuri, dorinte pe care le purtam in suflet ca pe seminte ale unor experiente menite sa ne creasca undeva in viitor, dorinte imprumutate, dorinte avute si neimplinite, pareri de rau, repere stiintifice, repere spirituale, definitii diverse despre absolut tot ce exista.
Traim partial constient acest continut si o mare parte din el, ne influenteaza in mod nestiut deciziile si viata. Vine insa un moment in care ceea ce traim ne face sa devenim constienti de acest lucru si incepem sa ne cercetam acest sistem, din dorinta de a ne recapata dreptul de a alege si de a trai la modul autentic relatiile, evolutia si viata.
In tot acest proces de cunoastere, (auto) cunoastere, (re) cunoastere, folosim ceea ce avem de la natura si anume emotiile, senzatiile si gandurile noastre, atentia, capacitatea de a observa si a ne observa, introspectia, vallorile si constiinta, totul pentru a ne ajuta sa facem diferenta intre ce numim noi bine si ceea ce numim noi rau, pentru a ne orienta in alegeri, pentru a simti momentul in care este potrivit sa facem o schimbare mica, mare si uneori si radicala, fara sa mai fie in acel moment prezenta teama ca alegerea pe care o facem e gresita.
Sunt momente in care am ales poate, impotriva a ceea ce am simtit sau am dat curs unor interese in relatiile noastre sau am ramas in ele datorita unor frici sau, am pus mai presus de toate dorinta de confort, sau am ales avand in multe reper pe tata sau pe mama, sau am actionat ca un copil nematurizat si nevindecat in relatia de cuplu, prietenie si chiar profesionala, am ales sa facem un copil pentru siguranta noastra sau pentru a asigura relatia de cuplu, am ales din contra sa nu facem un copil din cauza unor traume nevindecate din trecut si am facut toate acestea si nu numai, stiind de multe ori ca vor exista si niste consecinte si ca aceste alegeri, in mod real, nu ne corespund undeva la un nivel profund interior.
Cand vine insa un moment de claritate in care constientizam toate aceste lucruri, cand vedem ca alegem din fondul unor rani, al unor interese sau rusini, al unei dorinte de confort peste masura, al unei lipse de incredere in sine, al unor tipare din copilarie si al unor vise pe care in mod real nu le avem, ce facem ? Mergem mai departe cu intelegerea de sine sau dam curs acelorasi emotii, informatii, tipare sau structuri?
Lucram cu toate acestea sau ramanem in continuare umbriti de toate acestea, aducandu-le si ducandu-le mai departe in relatiile dintre noi, permitandu-le sa ne construiasca viata, firea, intr-un mod din ce in ce mai indepartat de adevaratul, noi ?
Lucrand cu noi insine la vindecarea noastra, e posibil ca relatiile pe care le avem in momentul respectiv sa migreze intr-o alta zona, partenerul nostru sa inceapa sa urmeze aceeasi cale sau sa aleaga o alta cale, prietenii sa inteleaga rostul unui drum de vindecare sau din contra, serviciul sau statutul social sa ramana acelasi sau sa cunoasca o schimbare care pune mult mai bine in valoare noul fel de a fi la care tindem, mai clar, mai constient, mai plin de abilitati si mai asumat.
Este foarte important sa intelegem inca de la inceput, ca vindecarea relationala NU inseamna a “rupe” o interconexiune sau o relatie, ci inseamna a o elibera de multiplele proiectii, care nu sunt conforme cu realitatea relatiei si cu realitatea interioara a celor care o construiesc la momentul respectiv, proiectii care determina relatia respectiva sa urmeze un curs defavorabil atat in sens uman cat si evolutiv pentru fiecare din participanti.
Vindecarea relationala inseamna astfel a darui relatiei si participantilor la ea, un drum mult mai in acord cu realitatea clara a unui “interior” de aceasta data, constient de ceea ce il construieste, il anima in mod profund si autentic si mult mai asumat, ajutand astfel la realizarea unei asezari a situatiei respective, in primul rand interior prin starea de claritate pe care o avem, urmand ca mai apoi rezultatele acestei asezari sa se transfere si in exterior in forma potrivita.
Astfel, alegerile de tipul “separat sau impreuna”, sunt alegeri constiente, constientizate, asumate si infaptuite intr-o stare de acord, stare care e comuna si nu alegeri compulsive, determinate de frici, nevoi si imaturitate.
Sesiunile terapeutice se realizeaza prin dialog terapeutic, experiente de constientizare si practica de viata in sensul alinierii personale la valori profunde, la dorintele autentice si la fondul de resurse umane si spirituale din interior, pe care il are fiecare, pentru materializarea lor.
Cost/durata sedinta individuala
Costul este de 200 lei pentru 1 ora. Pentru sedinte cu durata mai mare de o ora, pretul variaza corespunzator. Durata minima a sedintei este de 1 ora. Pret valabil pentru sedinte ocazionale.
Pentru un pachet de sedinte de minim 3 sedinte consecutiv (1 data pe sapt sau o data la doua saptamani), pretul este de 160 lei pentru o ora, cu mentiunea ca pentru o durata mai mare de 1 ora, pretul variaza corespunzator.
Programarea se poate face, prin intermediul datelor de contact de mai jos:
– telefonic la numarul 0727.157.947 sau
– email la contactalinamihai@gmail.com
Pentru referinte puteti consulta va rog, pagina Testimoniale.
Va astept cu drag !
Alina Mihai
Alina Mihai © Drepturi rezervate