© Suport pentru integrarea experientelor de natura spirituala

© Consiliere si antrenament in transformarea personala 

Inteleg spiritualitatea ca o conexiune traita din “spatele mintii”, constient, direct si simplu, cu ceea ce numim noi Dumnezeu, cu sine, cu oamenii, cu viata si realitatea. 

Sedintele de suport pentru integrarea  experientelor de natura spirituala, au in vedere aceasta conectare si traire constienta si sunt potrivite in situatii specifice de evolutie spirituala, de “criza transformarii”, de “criza spirituala”, de “noaptea neagra a sufletului” sau in etape ale transformarii personale (incluzand aici si suport pentru etapele iluminarii, fazele trezirii spirituale) :

 • Facilitarea procesului de integrare spirituala/multidimensionala (trup, minte, suflet, spirit, constiinta), unificarea la nivel de constiinta
 • Valorificarea sanatoasa a deschiderilor de constiinta
 • Vindecarea si integrarea trecutului extins, mostenirea pe care o aducem cu noi in aceasta viata
 • Unificarea de contrarii ( de tipul iubire/ura) pentru realizarea congruentei de sine prin integrarea intelepciunii primordiale
 • Facilitarea trairii constiente a spiritualului si umanului in acelasi timp
 • Gestionarea complexului de vina (vina, invinovatirea, autoinvinovatirea, teama de a fi invinovatit)

Sedintele pot raspunde la:

 • Imi doresc sa imi descopar natura spirituala si sa o traiesc firesc si impreuna cu natura mea umana
 • Imi doresc sa inteleg si sa integrez constient etapele pe care simt ca le parcurg in trezirea si transformarea personala
 • Imi doresc sa imi inteleg trairile spirituale pe care simt ca uneori nu le inteleg si de care uneori, imi e si teama si imi doresc sa le integrez in viata mea curenta
 • Imi doresc sa imi dezvolt discernamantul spiritual pentru a discerne intre cai, practici, informatii si a fi in contact cu adevarul,
 • Imi doresc sa ma ghidez constient si interior
 • Imi doresc sa inteleg cine/ce este Dumnezeu si sa am cu “el”, o legatura personala, vie, constienta si activa 
 • Imi doresc sa evoluez spiritual fara a deveni dependent de practici spirituale, sisteme spirituale, substante, sunete, locuri, imaginatie, simboluri, entitati, arhetipuri, obiecte ..

***

Pentru cei care doresc o integrare sanatoasa a unor aspecte mai subtile ale fiintei noastre cunoscute sub denumirea de aspecte multidimensionale, cu care putem veni in contact prin experiente spontane sau induse de extindere a constiintei, aceste sedinte de suport sunt dedicate si gestionarii experientelor de deschidere ale constiintei si a informatiilor declansate, descoperite, accesate, in urma lor.

Aceste informatii si aceste experiente pe care le traim care strabat granita de timp si spatiu, se cer a fi integrate corespunzator astfel incat sa ne putem trai dimensiunile descoperite in armonie cu cine suntem si cu viata pe care o avem, acum, aici, prin identitatea noastra actuala, fara a ne aliena social si fara a ne crea numai iluzia unor realizari de natura spirituala. 

***

Sedintele de transformare de sine si integrare multidimensionala/spirituala (una sau mai multe sedinte), creeaza un context individual de suport terapeutic in acord cu felul si ritmul propriu fiecaruia dintre dvs., pentru a facilita o existenta armonioasa si respectiv a pune in contact la modul sanatos, cele doua naturi ale fiintei noastre – subtila (cu diferitele ei niveluri) si umana, precum si pentru a putea trai unificat cele doua realitati – cea subtila si realitatea materiala, partea vazuta si partea nevazuta si pentru a trai cat mai natural, sanatos si constient momentele evolutiei noastre in timp ce si viata noastra pamanteana, materiala isi urmeaza un curs al ei, in forma realitatii fizice pe care o cunoastem.

Sedintele individuale au loc prin discutii libere la nivel de vibratie personala, experiente de constientizare si interventii terapeutice, in functie de situatie, in urma unei evaluari si cu acordul dvs.

Intr-o singura sesiune individuala se pot adresa mai multe inregistrari, mai multe experiente sau situatii, pentru asezarea lor insa in functie de situatie, se pot recomanda mai multe sesiuni individuale. Numarul acestora se va stabili in acord cu dvs.

Nota –  aceste sedinte pot fi utile in situatii de confuzie, de lipsa de orientare, dezinteres fata de viata si dezinteres in comunicarea cu ceilalti,  instabilitate structurala, stagnare si repetarea aceluiasi ciclu de evolutie, agitatie, exces si dependenta, lipsa de sens, identificare cu una sau mai multe forme de constiinta, suprapuneri de personalitate, suprapunere de realitati, trairea mai mult in plan imaginativ si pierderea unui contact sanatos cu realitatea, situatii profunde de vina si invinovatire.

Cost/durata sedinta individuala 

Costul este de 200 lei pentru 1 ora. Pentru sedinte cu durata mai mare de o ora, pretul variaza corespunzator. Durata minima a sedintei este de 1 ora.

 

Programarea se poate face:

– telefonic la numarul 0727.157.947 sau

– email la contactalinamihai@gmail.com

Pentru referinte puteti consulta va rog, pagina Testimoniale. 

Va astept cu drag !

Alina Mihai

Alina Mihai © Drepturi rezervate